IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Două noi modele
SUV

Honda CR-V și Honda ZR-VHonda România anunță lansarea oficială în România a două noi modele SUV, Honda CR-V și Honda ZR-V

• A șasea generație Honda CR-V este disponibilă în România în patru variante de echipare, la prețuri începând de la 46.900 Euro, TVA inclus
• În premieră pentru Honda, noul CR-V este disponibil și în varianta Plug-in Hybrid (e:PHEV)
• Noul model SUV Honda ZR-V e:HEV este disponibil în România cu prețuri începând de la 43.190 Euro TVA inclus, și două variante de echipare
• Noul model CR-V este dotat standard cu Honda Sensing 360, cel mai avansat sistem de siguranță Honda
• Livrările către clienți vor începe în luna noiembrie 2023

Honda Trading România, importatorul oficial al autovehiculelor Honda pe piața locală, anunță extinderea gamei SUV a mărcii cu două noi modele: noua generație Honda CR-V și un nou model integral hibrid, Honda ZR-V.

Aflat la cea de-a șasea generație, CR-V este cel mai versatil SUV premium Honda din Europa. În premieră pentru marcă, modelul este disponibil cu un sistem de propulsie Plug-in Hybrid (e:PHEV), fiind oferit, în continuare, și în varianta Full Hybrid (e:HEV).

Astfel, noul CR-V marchează o nouă etapă importantă în planurile de electrificare pentru autovehiculele Honda.

Honda CR-V este disponibil în trei variante de echipare Full Hybrid (Executive, cu tracțiune 4×2 sau 4×4 și Advance, cu tracțiune 4×4) și o variantă Plug-in Hybrid (Advance Tech, 4×2). Prețul de pornire este de 46.900 Euro, pentru echiparea Executive 4×2. Printre dotările standard ale echipării Executive, se numără: sistem Honda Sensing 360, plafon panoramic cu deschidere, tapițerie mixtă din piele naturală și sintetică, scaune față încălzite, afișaj bord digital 10.2 inch, Apple Carplay (wireless) și Android Auto, guri de ventilație pentru climatizarea pasagerilor din spate, încărcător telefon wireless, hayon cu acționare electrică, faruri și stopuri LED și patru moduri de condus: ECON/SPORT/NORMAL/ZAPADĂ.

În echiparea Advance, noul CR-V dispune de sistem de camere 360 – Multi view, sistem audio BOSE cu 12 difuzoare, Head Up Display, scaune față ventilate, banchetă spate încălzită, faruri LED inteligente cu fază lungă adaptive și sistem de iluminare în viraj. Echiparea de top, Advance Tech, beneficiază atât de un sistem de propulsie Plug-in Hybrid, sistem de parcare automat (Honda Parking Pilot) și un nou mod de condus, TRACTARE, cât și de ornamente exterioare de culoare neagră (grilă față, antenă, capace oglinzi, ornamente geamuri laterale). În plus, culoarea Gold Titan Metallic este disponibilă exclusiv pe echiparea Advance Tech.

Eficiența sistemului Full Hybrid (e:HEV), prevăzut pe noul model CR-V este demonstrată de consumul mixt de 5,9 l/100 km (WLTP) și emisiile CO2 de doar 134 g/km (WLTP). Sistemul de propulsie hibrid este format dintr-un motor electric (propulsor principal) de 184 CP și 335 Nm și un motor termic (generator / propulsor secundar) cu o capacitate cilindrică de 1993 cm3 și 148 CP. Varianta Plug-in Hybrid (e:PHEV) permite o autonomie electrică în regim mixt de 82 km, cu zero emisii, cu ajutorul unei baterii de 17,7 kWh ce folosește un sistem activ de răcire/încălzire cu apă care menține bateria la temperatura optimă de funcționare.

Noul model CR-V este dotat cu cel mai avansat sistem de siguranță Honda, disponibil standard: Honda SENSING 360. Acesta extinde gama existentă Honda SENSING cu noi senzori radar și camere în partea din față. Noul sistem acoperă punctele fără vizibilitate, ajutând la evitarea coliziunilor cu alte vehicule sau pietoni, diminuând, astfel, efortul depus de șofer în timpul condusului.

Datorită acestui nou sistem de siguranță, obiectivul Honda este de a reduce la jumătate, până în anul 2030, numărul global al deceselor în accidente de trafic implicând motociclete și automobile Honda, și complet, până în anul 2050.

Model complet nou în portofoliul Honda, noul ZR-V este un SUV compact și dinamic ce se situează în gamă între modelele HR-V și CR-V, fiind dotat exclusiv cu sistemul avansat de propulsie Full Hybrid (e:HEV). Cu 50 mm mai lat decât modelul HR-V și cu 59 mm mai îngust decât CR-V, noul model este compact și totuși încăpător, oferind un mix echilibrat între performanță, versatilitate și spațiu generos.

Noul ZR-V este disponibil în 2 echipări: Sport și Advance. Echiparea de bază, Sport, are un preț de pornire de 43.190 Euro, iar printre dotările standard se numără: afișaj bord digital 7 inch, Apple Carplay (wireless) și Android Auto, guri de ventilație pentru climatizarea pasagerilor din spate, încărcător telefon wireless, scaune față încălzite, hayon cu acționare electrică, faruri și stopuri LED. Echiparea Advance dispune de trapă panoramică vitrată cu deschidere, tapițerie mixtă de piele natural și sintetică, volan încălzit, banchetă spate încălzită, sistem audio BOSE (12 difuzoare), Head Up Display, faruri LED inteligente cu fază lungă adaptivă și sistem de iluminare în viraj.

Noua generație de sistem propulsor e:HEV produce cu ajutorul motorului electric o putere totală 184 CP, având un cuplu de 315 Nm. Puterea motorul termic este de 143 CP.  Sistemul hibrid cu consum eficient de combustibil produce emisii de CO2 de la 131 g/km (WLTP) și un consum mixt de 5,8 l/100 km (WLTP). Accelerarea de la 0 la 100 km / h se realizează în 7,9 secunde.

Honda ZR-V este dotat standard cu suita de tehnologii avansate de siguranță Honda SENSING. Combinând sisteme complete de airbag-uri și funcții inovatoare pentru prevenția coliziunii, ZR-V atinge niveluri superioare de siguranță pasivă și activă. La momentul lansării, clienții au posibilitatea de a alege între cinci culori exterioare: Diamond Dust Pearl, Ruse Black Metallic, Radiant Red Metallic, Platinum White Pearl și Still Night Blue Pearl.

Comenzile plasate pentru ambele modele vor fi onorate începând cu luna noiembrie 2023, odată cu sosirea primelor unități în rețeaua de dealeri certificați Honda.

Lista completă de dotări și formularul de comandă pot fi regăsite pe paginile de model:

https://hondatrading.ro/modele/noulcr-v/
https://hondatrading.ro/modele/zr-v/