Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

Noul HR-V

de la 21.440 € (tva inclus)
Brilliant Sporty Blue Metallic
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Noul HR-V
Sumar
Crossover spațios? Se poate!
Honda HR-V este, pe lângă un crossover plăcut ochiului, și un automobil foarte spațios. În raport cu ceilalți competitori, Honda HR-V dispune de o organizare perfectă a spațiului din interior prin montarea rezervorului în poziție centrală. Automobilul își poate maximiza portbagajul de la 470 la 1.026 litri. Iar cu ajutorul "magic seats", scaunele cu divizare 60:40, automobilul "se transformă" în cel mai încăpător crossover.
Siguranță la superlativ
Inginerii Honda au pus pe primul loc siguranța șoferului și a pasagerilor HR-V, dar și a pietonilor. Crossoverul este echipat în versiunea standard cu șase airbaguri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, dar și un sistem de avertizare la coliziunile frontale (FCW). La testele EuroNCAP, Honda HR-V a obținut cinci stele din cinci posibile.
Tehnologie de ultimă oră
La volanul Honda HR-V, șoferul este permanent conectat prin intermediul Wi-Fi tethering sau Mobile Wi-Fi Router. Cu ajutorul sistemului multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen 7" si navigatie Garmin, conducătorul auto poate asculta muzică online, se poate informa pe Internet despre starea vremii sau poate afla în timp real când marchează echipa sa favorită. Hands free telephone permite conectarea smartphone-ului pentru a accesa pe ecranul tactil contactele din telefon.
Noul HR-V
Design, tehnologie şi siguranţă
Noul HR-V
Echipări și specificații