IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Noul

HR-V

De la 24.550 € (TVA inclus)Proiectat pentru viața ta

Designul contemporan al noului HR-V va atrage priviri şi va stârni emoții. Fiecare detaliu conferă un aspect elegant, fluid dar robust. HR-V-ul a fost proiectat să fie parte din viața ta, oriunde te duce drumul.

 • Putere
  130 CP 

 • Viteză maximă
  192 km/h

 • Consum mixt
  6.6 L/100km

 • Portbagaj
  470 L

Proiectat pentru viața ta

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul HR-V îmbină liniile unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce.

Crossover spațios? Se poate!

Dispunerea centrală a rezervorului de carburant asigură HR-V-ului un spațiu uriaș pentru portbagaj de 1.553 de litri, iar Scaunele Magice sunt dovezi suplimentare de gândire inteligentă. Rabatarea în sus a șezutului permite încărcarea laterală a unor obiecte incomode, cum ar fi o bicicletă.

De ce HR-V

La Honda,
dotările
opționale vin
standard.

Honda HR-V atinge un echilibru perfect între tehnologie, versatilitate și caracter sportiv. Scaunele Magice™ și conectivitatea de ultimă generație te vor convinge că acest crossover le poate face pe toate.

Interior
Exterior
Tehnologie
Design rafinat
Scaune Magice
Spațiu versatil
Dinamic și sportiv
Renăscut
Honda Connect
Cameră video retrovizoare
1 3
Design rafinat
Tot ce îți dorești este la îndemână, inclusiv un ecran tactil Display Audio de 7 inci și o oglindă
retrovizoare cu întunecare automată. În același timp, panoul de instrumente intuitiv îți oferă toate informațiile relevante într-o lumină albastră futuristă.
Scaune Magice
Aceste scaune spate ingenioase se pot rabata 60:40 în podea, oferind un spaţiu interior vast, sau cu şezutul ridicat, (ca în imagine) pentru a permite încărcarea laterală a unor obiecte incomode, cum ar fi o bicicletă. În plus, puteţi rabata cu uşurinţă scaunele cu o singură mână, și dintr-o singură mişcare.
Spațiu versatil
HR-V bifează cu brio confortul și versatilitatea cu mai multe configurări ale spațiului, scaune frontale încălzite și sistem de control automat al climatizării accesibil prin touch. Dispunerea centrală a rezervorului de carburant asigură HR-V-ului un spațiu uriaș pentru portbagaj, de până la 1.553 de litri, iar noile noastre Scaune Magice sunt definiția flexibilității inteligente.
1 2
Dinamic și sportiv
Noile detalii de design, cum ar fi grila frontală distinctivă, farurile LED standard, ornamentul spate cromat și bara de protecție față sportivă conferă un aspect elegant, fluid, dar robust.
Renăscut
Forma contemporană a noului HR-V va atrage priviri şi va stârni emoții. Liniile sale fluide nu au fost proiectate doar pentru a face autovehiculul să arate senzațional, dar, și mai important, să-l facă aerodinamic şi eficient.
1 2
Honda Connect
Noul HR-V încorporează un ecran tactil full-color de 7" Honda Connect cu sistem de informații audio, care include radio digital DAB, aplicația Aha™, sistem de navigație Garmin.
Cameră video retrovizoare
Află exact ce se află în spatele tău. Camera video retrovizoare vine ca dotare standard pe noul HR-V și îți oferă 3 unghiuri de vizualizare în spatele mașinii: normal, wide și vertical.

Variante de echipare
și dotări.

01

Elegance

Benzină, 1.5 i-VTEC - 130 CP

Transmisie
 • Manuală

24.550€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS)
 • Faruri LED (automate)
 • Sistem de climatizare automat cu două zone
 • Senzori de parcare (față/ spate)
 • Cameră video pentru mers înapoi
 • Sistem Multimedia - Honda CONNECT 7”
01

Elegance

Benzină, 1.5 i-VTEC - 130 CP

Transmisie
 • Automată

26.050€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS)
 • Faruri LED (automate)
 • Sistem de climatizare automat cu două zone
 • Senzori de parcare (față/ spate)
 • Cameră video pentru mers înapoi
 • Sistem Multimedia - Honda CONNECT 7”

Programează un
Test Drive.

Convinge-te că Honda HR-V este pentru tine.

Materiale cu informaţii
despre HR-V.

Descarcă materialele HR-V pentru mai multe informații.

ÎȚI DOREȘTI UN HR-V?

Ofertă specială showroom

Contactează un dealer

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Echipare
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Oferta devine valabilă doar de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, în perioada valabilității campaniei, sub rezerva reinițierii, în anul 2021, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla”), a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 și a acceptării retailerilor autorizați Honda România ca producători validați în program. Mai multe detalii despre ofertă pe www.hondatrading.ro și la dealerii autorizați Honda.

  Accesorii HR-V

  Beneficiezi de prețuri speciale la accesoriile originale Honda!

  Te-ar putea interesa

  NOUL CR-V HYBRID

  Privește în viitor
  cu Honda Hybrid.

  Materiale cu informaţii despre HR-V.

  Accesorii HR-V

  Beneficiezi de prețuri speciale la accesoriile originale Honda!