Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

Noul HR-V

de la 24.550 € (tva inclus)
Midnight Blue beam metallic
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

*Oferta pentru vânzarea vehiculelor prin programul Rabla se aplică de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva acceptării dealerilor Honda în program și a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019.

Noul HR-V
Sumar
Noul Honda HR-V
Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul și îndrăznețul HR-V oferă o experiență multifațetată ce îndeamnă la distracție şi lasă compromisurile în urmă. Cel mai bine vândut SUV de clasă mică din lume îmbină liniile frumoase ale unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce.
Crossover spațios? Se poate!
Conceput pentru a se adapta stilului dumneavoastră de viaţă, noul HR-V oferă un interior inteligent, confortabil şi încăpător. Dispunerea centrală a rezervorului de carburant asigură HR-V-ului un spațiu uriaș pentru portbagaj, de 1,553 de litri, iar noile noastre Scaune Magice sunt dovezi suplimentare de gândire inteligentă. Rabatarea în sus a șezutului permite încărcarea laterală a unor obiecte incomode, cum ar fi o bicicletă. În plus, puteţi rabata cu uşurinţă scaunele cu o singură mână, și dintr-o singură mişcare.
Tehnologie de ultimă oră
La volanul Honda HR-V, șoferul este permanent conectat prin intermediul Wi-Fi tethering sau Mobile Wi-Fi Router. Noul HR-V încorporează un ecran tactil full-color de 7" Honda Connect cu sistem de informații audio, care include radio digital DAB şi aplicația Aha™. Acestea vă permit să ascultaţi muzică prin servicii online de streaming, programe radio, podcast-uri şi cărți audio, cât şi să accesaţi conturile de social media. Funcția Bluetooth™ vă conectează smartphone-ul la sistemul Honda Hands-Free Telephone, astfel că vă puteți continua conversația în timp ce conduceți.
Experiența Turbo
Același confort, mai multă putere! Disponibilă din Aprilie, noua echipare Sport 1.5 VTEC Turbo dezvoltă 182 de CP și 240 Nm cuplu, și vine cu o o serie de îmbunătățiri dinamice. Prezente sunt șasiul și suspensiile sport reproiectate, tehnologiile Performance Damper și Agile Handling Assist, servodirecția adaptivă variabilă asistă electric, cât și schimbări estetice, cum ar fi pedalierul sport, tapițeria din piele roșie și pânză textilă neagră și actualizări ale design-ului exterior.
Noul HR-V
Design, tehnologie şi siguranţă
Noul HR-V
Prețuri și specificații