IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Campanie de rechemare Airbag

Campania de rechemare privind capsa de declanșare a Airbagului la nivel global afectează o serie de producători de autovehicule și prezintă un risc foarte ridicat de siguranță. Consultați informațiile de mai jos pentru mai multe detalii și pentru a verifica dacă vehiculul dvs. Honda este afectat.

Verifică serie șasiu

Seria de sasiu este numarul de identificare unic al masinii ce poate fi gasit pe placuta de metal de pe stalpul usii soferului.
Completați formularul de mai jos pentru a verifica eventualele campanii de rechemare restante sau informații de actualizare a produsului pentru vehiculul dvs. Pentru informații despre Protecția datelor cu caracter personal, faceți click aici.

Pericolul pentru tine și pasagerii tăi

În cazul unui impact în care este pus în funcțiune airbagul, capsa de decanșare a airbagului se poate aprinde în așa fel încât să creeze o presiune internă excesivă. Ca urmare, carcasa de metal se poate rupe, iar fragmentele de metal pot fi propulsate prin airbag în interiorul vehiculului.

Acest lucru poate duce la vătămări grave sau, în cazuri extreme, chiar la deces.

Ce ar trebui să faceți în continuare?

Verificați dacă vehiculul dvs. Honda este afectat. În cazul în care este afectat, vă rugăm să contactați de urgență dealerul Honda preferat pentru a înlocui componentele necesare GRATUIT. Honda nu va inregistra verificarea dvs pe site si nu va urmari procesul de inlocuire a compenentelor neconforme.

Ce va face Honda?

Odată ce autovehiculul este recepționat de către dealer, acesta va instala un dispozitiv de umflare nou în modulul airbag. Operația de inlocuire a componentelor va dura aproximativ o oră și va fi efectuată GRATUIT.

În afară de orice preocupări legate de siguranță, rechemările și actualizările produsului îmbunătățesc și calitatea pe termen lung a produselor noastre și experiența dvs. de a deține o Honda. De aceea vă sfătuim cu tărie să faceți lucrarea recomandată. Vă recomandăm,de asemenea, să consultați dealerul dumneavoastră Honda pentru informații despre activitățile de rechemare și să consultați această pagină pentru actualizări regulate.