IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Asistență Rutieră

Honda Trading România oferă posesorilor
Honda serviciul de asistență rutieră

Oriunde te poartă drumul, Honda Trading Romania și Assistance24 sunt alături de tine pentru a-ți asigura asistența de care ai nevoie.

Honda Asistență Rutieră este un serviciu lansat de Honda Trading România, ce vine în ajutorul șoferilor Honda care întâmpină dificultăți în utilizarea autovehiculului și este disponibil gratuit pentru toate mașinile achiziționate începand cu Ianuarie 2010 din rețeaua de parteneri autorizați. Serviciul este valabil pentru o perioadă de 3 ani pentru toate modelele Honda noi achiziționate de la dealerii autorizați Honda Trading Romania.

Fie că ai defecțiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri tăiate, pană dublă, lipsă curent sau baterie slabă, Honda Asistență Rutieră vine cu soluții în cel mai scurt timp.

Echipa Honda Romania și Assistance24 stă la dispoziția șoferilor care întâmpină dificultăți pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off-road, asistență prin telefon, depozitare sau alte servicii adiționale. Serviciul de asistență rutieră este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 și asigură autovehicul de înlocuire.

Împreună cu Assistance24, Honda Trading Romania a pregătit un pachet complex de servicii standard de calitate, ce vin în ajutorul șoferilor în situații delicate. Descoperă lista completă de servicii în broșura dedicată.

Țări cuprinse în aria de teritorialitate: România + Europa: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia. Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeana și asiatică), Ungaria, Vatican.

Dezabonare newsletter

Telefoane Asistență
În România
0372 122 263
În afara României
0040 372 122 263