Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!
ASISTENTA RUTIERA

Descarca brosura.

Honda Trading Romania ofera posesorilor Honda serviciul de asistenta rutiera

Oriunde te poarta drumul, Honda Trading Romania si Europ Assistance sunt alaturi de tine pentru a-ti asigura asistenta de care ai nevoie.

Honda Asistenta Rutiera este un serviciu lansat de Honda Trading Romania, ce vine in ajutorul soferilor Honda care intampina dificultati in utilizarea autovehiculului si este disponibil gratuit pentru toate masinile achizitionate incepand cu Ianuarie 2010 din reteaua de parteneri autorizati.

Fie ca ai defectiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri taiate, pana dubla, lipsa curent sau baterie slaba, Honda Asistenta Rutiera vine cu solutii in cel mai scurt timp.

Echipa Honda Romania si Europ Assistance sta la dispozitia soferilor care intampina dificultati pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistenta prin telefon, depozitare sau alte servicii aditionale. Serviciul de asistenta rutiera este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 si asigura autovehicul de inlocuire.

Impreuna cu Europ Assistance, Honda Trading Romania a pregatit un pachet complex de servicii standard de calitate, ce vin in ajutorul soferilor in situatii delicate.

Țări cuprinse în aria de teritorialitate: Albania,Andora,Austria,Belarus,Belgia,Bosnia/Herzegovina,Bulgaria,Creta, Croatia,Cehia,Danemarca,Estonia,InsuleleFeroe,Elveția,Finlanda,Franța, Germania,Gibraltar,Grecia,Ungaria,Islanda,Irlanda,Italia,Macedonia,Letonia, Liechtenstein,Lituania,Luxembourg,Malta,MareaBritanie,Monaco,Norvegia, Olanda,Polonia,Portugalia,RepublicaSanMarino,Republica Moldova,România, Rusia,Serbia,Muntenegru,Slovacia,Slovenia,Spania,Suedia,Turcia(sectoruleuropean),Ungaria,Ucraina,Vatican.

TELEFOANELE LA CARE NE PUTETI CONTACTA SUNT:

IN ROMANIA: 0313 200 211
DIN AFARA ROMANIEI: +36 1 465 36 61