IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda Finance

Finanțarea devine mai simplă cu
HONDA
FINANCE

Ce este Honda Finance?

Beneficiind de cea mai avantajoasă și rapidă ofertă de leasing și creditare, Honda Finance va pune în cel mai scurt timp la volanul autovehiculului pe care vi-l doriți sau de care afacerea dumneavoastră are nevoie.

Această ofertă financiară este realizată exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN, care va analiza îndeplinirea condițiilor de acordare a creditului.

Ofertă promoțională pentru
CR-V Hybrid*

Avans VR% Perioada (luni) Dobândă variabilă % (3M Euribor + Marjă) Comision de Analiză Dosar % Comision lunar % (per rată)
20%-50% 1% 12-24 1.99% 2.5% 0.10%
20%-50% 1% 36 2.29% 2.5% 0.10%
25%-50% 1% 48-60 2.59% 2.5% 0.10%

Ofertă promoțională pentru
toată gama Honda - Euro*

Avans VR% Perioada (luni) Dobândă variabilă % (3M Euribor + Marjă) Comision de Analiză Dosar % Comision lunar % (per rată)
20-50% 1% 12-60 3.99% 2.5% 0.1%

* Oferta este valabilă pentru auto noi, doar pentru persoane juridice și persoane fizice autorizate. Oferta este valabilă pentru contractele încheiate până la 31.12.2020.

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.