IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda Finance

Finanțarea devine mai simplă cu
HONDA
FINANCE

Ce este Honda Finance?

Beneficiind de cea mai avantajoasă și rapidă ofertă de leasing și creditare, Honda Finance va pune în cel mai scurt timp la volanul autovehiculului pe care vi-l doriți sau de care afacerea dumneavoastră are nevoie.

Această ofertă financiară este realizată exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN, care va analiza îndeplinirea condițiilor de acordare a creditului.

GO GREEN Honda - HR-V, EUR¹

Avans Perioada (luni) VR% Dobândă variabilă % (3M Euribor) Taxă de Management % Comision lunar % (per rată)
Începând cu 5% (contribuție proprie client) 12-60 1% 2,4% 2,5% 0.00%

Standard²

Avans Perioada (luni) VR% Dobândă variabilă % (3M Euribor) Taxă de Management % Comision lunar % (per rată)
15%-50% 12-60 1% 3,49% 2,5% 0,1%

¹,² – oferta este valabilă pentru autoturisme noi, doar pentru persoane juridice.
Oferta este valabilă pentru contractele încheiate până la 30.06.2024.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați reprezentanților Unicredit Leasing locali.

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș

  Dealer

  Model

  Nume

  Email

  Telefon

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.