fbpx

IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Civic

Type R

De la 44.500 € (TVA inclus)

Proiectat să domine, Civic Type R
duce condusul sportiv la extrem.

Este cel mai puternic și rapid hatchback cu 4 locuri și tracțiune față din lume - motiv pentru care este considerat o mașină de curse pentru drum. Este foarte greu să găsești o experiență mai incitantă la volan.

 • Putere

  320 CP 

 • Viteză maximă

  272 km/h

 • Consum mixt

  8.5 L/100km

 • Portbagaj

  420 l

Proiectat pentru performanță

Fiecare linie sculptată, împreună cu detaliile aerodinamice contribuie la optimizarea fluxului de aer și mărirea forței deportante, oferind manevrabilitate îmbunătăţită şi stabilitate la viteze mari

Experiența
Type R

Interiorul pune confortul șoferului și al pasagerilor pe primul plan. Scaunele sunt inspirate din lumea curselor, iar materialele tactile premium fac diferența. Interiorul dispune de tot ce este necesar unui temerar: cadrane de bord clare și ușor de citit, schimbator de viteze din aluminiu și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7", compatibil Apple CarPlay® & Android Auto™.

Performanță la maxim

Sub capotă se află un motor de doi litri, patru cilindri VTEC TURBO, care dezvoltă o putere maximă de 320 CP și un cuplu de 400 Nm. Nu este nicio surpriză că Type R poate accelera de la 0-100 km/h în 5.8 secunde și poate ajunge la o viteză maximă de 272 km/h.

De ce Civic Type R

Incredibil de puternic, dar neașteptat de practic

Interior
Exterior
Tehnologie
Aventură controlată
Confort sportiv
Inspirat din motorsport
Elegant și dinamic
Putere personalizată
Tracțiune sportivă
Honda Sensing
1 2
Aventură controlată
Interiorul și bordul te provoacă la aventură și dispun de tot ce este necesar unui temerar: cadrane de bord clare și ușor de citit, schimbător de viteze din aluminiu și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7" si navigație Garmin integrată (compatibilitate Apple Car Play și Android Auto).
Confort sportiv
Chiar dacă sentimentul de motorsport este puternic, dotările de top şi confortul sunt prezente. Dincolo de scaunele inspirate de curse, ești înconjurat de materiale tactile premiul. În plus, centrul de greutate este mai jos, iar poziția de la volan este mai antrenantă.
1 2
Inspirat din motorsport
Civic Type R beneficiază de tehnologie inspirată din motorsport. Printre elementele preluate se numără prizele de aer pentru răcirea frânelor, eleronul aerodinamic, capota ventilată fabricată din aluminiu și evacuare centrala triplă.
Elegant și dinamic
Este uimitor de elegant, dar în același timp sportiv și agresiv. Civic Type R are o dinamică superioară, linii menite să facă tracțiunea mai facilă. Pentru o dinamică mai eficientă, acoperișul Type R are montate deflectoare inteligente pentru scurgerea aerului spre spate.
1 3
Putere personalizată
Type R are 3 moduri de conducere: Comfort, Sport și +R ca să ofere noului Civic Type R trei personalități diferite. Modul +R trezește mașina de curse Civic Type R. Modifică ecranul de afișare al panoului de instrumente, setările controlului tracțiunii, răspunsul accelerației, întăreşte direcţia şi amortizoarele adaptive, ca să îți ofere o experienţă de conducere mult mai directă.
Tracțiune sportivă
Noul sistem de tracțiune al lui Civic Type R nu face compromisuri cu șoferul. Acesta funcționează perfect indiferent de modul de conducere, și îți permite să schimbi treptele fără șocuri, ca un pilot profesionist.
Honda Sensing
Călătoria ideală cu Honda Civic Type R se desfășoară în deplină siguranță. Tocmai de aceea, mașina vine cu o multitudine de tehnologii de siguranță, din care face parte ultima generatie Honda SENSING ce include, printre altele, sistem de avertizare a coliziunilor frontale (Collision Mitigation Braking System), sistem de asistare a menținerii benzii de circulație (Lane Keeping Assist System) și recunoașterea semnelor de circulație (Traffic Sign Recognition).

Variante de echipare
și dotări.

01

GT

2.0 VTEC Turbo - 320 CP

Transmisie

44.500€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Airbag sofer
 • ABS (Anti-Lock Braking System)
 • Asistență la frânarea de urgență (BA)
 • Sistem monitorizare presiune anvelope
 • Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație
 • Sistem de monitorizare a unghiului mort
02

Ultimate Edition

2.0 VTEC Turbo - 320 CP

Transmisie

53.599€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Jante aliaj Limited Edition 20" BBS Forged
 • Anvelope Michelin Sport Cup 2 245/30ZR20
 • Priză de aer capotă din fibră de carbon
 • Aripă centrală eleron din fibră de carbon
 • Embleme hayon Civic & Type R din crom negru fumuriu
 • Jante aliaj Piano Black 20" cu anvelope Continental 245/30ZR20 - se livrează la pachet

Programează un Test Drive

Pregătește-te pentru o aventură

Materiale cu informaţii despre Civic Type R

Descarcă materialele Civic Type R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN TYPE R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Echipare
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.

  Accesorii Type R

  Personalizează-ți noul Type R după stilul tău de viață

  Te-ar putea interesa

  NOUL HR-V e:HEV

  Noul stil crossover Hybrid

  Materiale cu informaţii despre Civic Type R.

  Accesorii Type R

  Personalizează-ți noul Type R după stilul tău de viață