IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda e:HEV Hybrid

CE ESTE e:HEV Hybrid?

Este noul nostru sistem hibrid cu trei moduri de funționare: Motor Drive, Hybrid Drive și Electric Drive. Oferă un răspuns imediat al accelerației, este silențios și eficient - un hibrid pe care îl poți simți.

Răspunsurile de mai jos vă vor ajuta să înțelegeți Honda Hybrid Performance. Elementele esențiale și avantajele unității inteligente cu mai multe moduri: diferitele moduri, modul în care produce energie, își reîncărcă bateria și oferă o călătorie rafinată și liniștită, dar totuși captivantă.

Răspunsurile de mai jos vă vor ajuta să înțelegeți Honda Hybrid Performance. Elementele esențiale și avantajele unității inteligente cu mai multe moduri: diferitele moduri, modul în care produce energie, își reîncărcă bateria și oferă o călătorie rafinată și liniștită, dar totuși captivantă.

Cum funcționează sistemul Honda e:HEV Hybrid?
Sistemul e:HEV Hybrid combină un motor pe benzină, două motoare electrice și o baterie cu litiu-ion. În funcție de condițiile predominante, selectează și trece automat între trei moduri de conducere pentru a se asigura că performanța și eficiența optime sunt menținute în permanență.
Care sunt cele trei moduri de condus?
Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive:
Electric Drive este atunci când mașina funcționează 100% cu putere electrică acumulată în baterie. Acest mod de conducere are loc, de obicei, atunci când se accelerează de la plecarea de pe loc sau la viteze scăzute.
Hybrid Drive înseamnă că motorul pe benzină și motorul electric lucrează împreuna. Motorul termic angrenează generatorul electric care, la rândul lui, produce curent pentru motorul electric - de exemplu, atunci când accelerați la viteze mai mari.
Engine Drive este atunci când motorul pe benzină angrenează direct roțile mașini printr-un angrenaj planetar cu o singură treaptă de viteză - se intalnește la viteze de croazieră mentinută.

Ce se întâmplă când trebuie să depășesc?
Pentru accelerare rapidă, motorul pe benzină și motoarele electrice sunt folosite împreuna pentru propulsarea vehiculului (Hybrid Drive), reducând la minimum întârzierile întâmpinațe într-o mașină convențională. Dacă ai nevoie de un răspuns și mai prompt, modul „Sport”, activat prin selectorul de pe consolă, permite o accelerare și mai rapidă.
Când folosește mașina unitatea electrică?
Pentru accelerarea inițială la pornirea de pe loc, și la viteze mici, motorul electric folosește energia din baterie. Poți parcurge o distanță electrică de 2 km în funcție de condițiile de drum, precum sarcina utilă, traficul și tipul de drum. Când este necesară mai multă putere, generatorul va începe să reîncarce bateria. Acest lucru se realizează simplu fără a fi necesară intervenția șoferului.
Ce este frânarea regenerativă?
Frânarea regenerativă transformă energia pierdută în alt mod din frânare în electricitate și o păstrează în baterie. Motorul electric este inversat astfel încât în loc să folosească electricitate pentru a roti roțile, acestea din urmă angrenează motorul pentru a crea electricitate.
Cum este să conduci un hibrid?
La fel ca o mașină obișnuită, dar cu o reacție mai bună a accelerației, mai silențios și mai eficient. Trecerea între moduri este insesizabilă cu Honda Hybrid Performance, oferind un sentiment real de care șoferul se poate bucura.
Care sunt avantajele deținerii unui hibrid?
Eficiență și economie. A conduce un hibrid înseamnă a consuma mai puțin combustibil decât o mașină convențională. A consuma mai puțin combustibil înseamnă mai puține vizite la service, ceea ce înseamnă costuri mai mici de funcționare pentru și a utiliza mai puțin combustibil înseamnă emisii mai mici - ceea ce este un lucru bun pentru toată lumea.
Cum încărc bateria?
Relaxează-te, nu trebuie să faci nimic. Condusul pur și simplu încarcă bateria cu fluxul de energie reglat automat. Fără conectare, fără căutare a unui punct de încărcare. Este foarte simplu.
Cum încărcă motorul pe benzină bateria?
Motorul termic angrenează motorul generatorului pentru a încărca bateria. Nivelul de încărcare a bateriei este monitorizat constant și reîncărcarea începe automat. Un display de pe tabloul de bord indică starea bateriei, iar lângă ea, o interfață de informare LCD de 7" te informează ce face sistemul e:HEV Hybrid.
Cât este garantat sistemul hibrid?
Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid de 5 ani și 100.000 km. Garanția Extinsă Sistem Hibrid extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri (total 10 ani), conform condițiilor de garanție.

Mai ai nelămuriri?

Află mai multe detalii despre tehnologia Honda Hybrid.

Honda CR-V

Propulsat de un sistem hibrid puternic și eficient, noul CR-V este acum mai mare, mai versatil, mai dinamic. Alege între FULL Hybrid sau Plug-in Hybrid.