Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Noul HR-V

Însuflețit prin design

Crossover spațios? Se poate!

Dispunerea centrală a rezervorului de carburant asigură HR-V-ului un spațiu uriaș pentru portbagaj de 1.553 de litri, iar Scaunele Magice sunt dovezi suplimentare de gândire inteligentă. Rabatarea în sus a șezutului permite încărcarea laterală a unor obiecte incomode, cum ar fi o bicicletă.

Proiectat pentru viața ta

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul HR-V îmbină liniile unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce.

Dotările Standard HR-V

Echipare Standard

DOTĂRI STANDARD

DOTĂRI STANDARD

Bucură-te de fiecare moment!

  • Sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS)
  • Faruri LED (automate)
  • Sistem de climatizare automat cu două zone
  • Senzori de ploaie

Echipare Standard

Echilibrul perfect

Echilibrul perfect

Tehnologie și versatilitate

  • Cameră video pentru mers înapoi
  • Sistem recunoaștere semne circulație (TSR)
  • Senzori de parcare (față/ spate)
  • Sistem Multimedia - Honda CONNECT 7”

Materiale cu
informaţii despre Honda HR-V.

Solicită o ofertă

Oraș
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.