IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Garanție extinsă
Sistem Hibrid e:HEV

• 5 + 5 ani Garanție Extinsă
• Fără limită de km*

Până la 10 ani garanție pentru sistemul tău hibrid e:HEV

5+5 ANI FĂRĂ LIMITĂ KM*

Garanție Extinsă
Sistem Hibrid e:HEV

Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid e:HEV de 5 ani sau 100.000 km (oricare interval intervine primul). Garanția Extinsă Sistem Hibrid e:HEV extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri, conform condițiilor de garanție.*

Ce acoperă

Acoperă orice defect imputabil producătorului pentru piesele listate mai jos. Orice piesă care nu se regăsește în listă nu face obiectul garanției:

 • Unitate de control energie
 • Convertor DC DC (parte din unitatea de control energie)
 • Sistem răcire
 • eCVT (transmisie motor și generator)
 • Acumulator sistem hibrid
 • Unitate control acumulator
 • Unitate inteligentă energie
 • Invertor

Limitări

Plafoane valorice ale reparațiilor:

Maxim 5.000 Euro + TVA per reparație sau 10.000 Euro + TVA pentru reparații cumulate pe perioada celor 5 ani suplimentari.

Condiții

Pentru a beneficia de Garanția Sistemului Hibrid pe întreaga ei durată, trebuie respectate condițiile:

 • În cazul vehiculelor hibrid rulate cu o vechime mai mică de 33 de luni, garanția poate fi achizitionată la prețul de 450€ + TVA
 • Efectuarea reviziilor conform carnet service în rețeaua Honda sau service autorizat RAR
 • Pentru vehiculele hibrid nou achiziționate, garanția extinsă este inclusă în prețul de achiziție
 • Verificarea anuală în perioada de acoperire a întregului sistem hibrid

Contactează service

Pentru întrebări suplimentare, nu ezita să contactezi cel mai apropiat Reparator Autorizat Honda

  Oraș

  Dealer

  Nume

  Email

  Telefon

  Mesaj

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.

  *Dacă limita garanției de producător va fi atinsă mai devreme de cei 5 ani (atingerea pragului de 100.000 km), Garanția Extinsă va deveni activă imediat și va adăuga cei 5 ani de extindere pentru Sistemul Hibrid, de la momentul ieșirii din garanția de producător.
  Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.