Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Noul CR-V

În premieră, disponibil în două versiuni:
CR-V e:HEV full hybrid și CR-V e:PHEV, plug-in hybrid.
Descoperă cel mai robust SUV din gama Honda!

Noul CR-V dispune de un design exterior modern, finisaje interioare premium și este dotat cu tehnologii intuitive, de ultimă generație.

Eficiență

CR-V Hybrid asigură un consum eficient de numai 5,9 l/100 km, în timp ce versiunea plug-in hybrid oferă emisii de până la 18 g/km, cu o autonomie 100% electrică de 82 km. ¹

Siguranță avansată

Noul CR-V oferă, în exclusivitate, cel mai rafinat sistem de siguranță, Honda SENSING 360

Conectivitate

Conectivitate smartphone prin Honda CONNECT, cu Apple CarPlay wireless și Android Auto.

Rafinament

Interior premium cu scaune față din piele, încălzite și ventilate.³

Eficiență

CR-V Hybrid asigură un consum eficient de numai 5,9 l/100 km, în timp ce versiunea plug-in hybrid oferă emisii de până la 18 g/km, cu o autonomie 100% electrică de 82 km.¹

Siguranță avansată

Noul CR-V oferă, în exclusivitate, cel mai rafinat sistem de siguranță, Honda SENSING 360

Conectivitate

Conectivitate smartphone prin Honda CONNECT, cu Apple CarPlay wireless și Android Auto.

Rafinament

Interior premium cu scaune față din piele, încălzite și ventilate.³

Interior rafinat

Noul CR-V redefinește rafinamentul. Cu tapițerie premium din piele, plafon panoramic, scaune încălzite și ventilate, bancheta spate încălzită², plus sistem audio premium și iluminare ambientală. Interiorul este atât de atrăgător, încât vei dori să prelungești fiecare călătorie.

Cucerește orice drum

Cu un răspuns imediat al accelerației asigurat de un motor electric de 184 CP, combinat cu manevrabilitatea rafinată și liniștea caracteristică mașinilor electrice, noul CR-V setează noi standarde ale experienței deja emblematice de a conduce o mașina Honda. În plus, având la dispoziție multiple moduri de condus, îți poți personaliza experiența la volan pentru a se potrivi stilului tău.

Siguranță intuitivă

Siguranța este esențială. Honda SENSING este standard pentru toate mașinile noastre. Dar noul CR-V vine și cu noul Honda SENSING 360², cu senzori și camere suplimentare care oferă protecție la 360 de grade. CR-V vine și cu funcții de siguranță suplimentare, precum Sistemul Multi-View Camera pentru facilitarea parcării, Faruri Adaptive și Sistem Iluminare în Curbă, care îți oferă o vizibilitate mai bună în timp ce conduci.

Conectat în permanență

Apropie-te de CR-V cu cheia și se va debloca automat atunci când atingi mânerul. În interior, vei descoperi sistemul nostru de infotainment Honda CONNECT de 9" cu conectivitate smartphone și încărcare wireless, un afișaj Head Up² și scaune cu funcție de memorie², care îți permite să configurezi poziția dorită de fiecare pasager. Ai bagaje? Încarcă-le, iar hayonul electric se va închide pe măsură ce te îndepărtezi, cu o simplă atingere a unui buton.

Rămâi informat

Află printre primii noutăți despre noul Honda CR-V!

  Oraș

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.

  ¹ Valori WLTP pentru modelele CR-V e:PHEV și CR-V e:HEV
  ² Disponibil pe anumite nivele de echipare.
  ³ Disponibil pe anumite nivele de echipare. Combinație din piele sintetică și piele naturală.