Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Civic
Type R

Propulsat de adrenalină
Disponibil din vara 2023

Considerată o mașină de curse pentru șoselele publice, este rezultatul a peste 25 de ani de evoluție și expresia supremă a performanței într-o mașină cu punte motoare față.

  • Putere

    329 CP 

  • Cuplu

    420 Nm

  • 0-100 km/h

    5,4 s

Proiectat să domine

În lumea hatchback-urilor de înaltă performanță, Honda Civic Type R și-a câștigat supremația. De-a lungul a șase generații, pasionații auto au înțeles că emblema roșie de Type R reprezintă ceva special. Ceva dezvoltat pe circuit, care se simte ca acasă pe șosea.

Performanță la maxim

Inima oricărui Civic se regăsește sub capotă, iar motorul VTEC turbo al noului Type R este absolut uluitor, cu un cuplu masiv de 420 Nm și o putere maximă de 329 CP. Accelerarea prin cele 6 trepte este precisă și plină de satisfacții. De fapt, ți-a luat mai mult să citești ultimele două propoziții decât are nevoie noul Type R pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h – asta înseamnă 5,4 secunde.

ADN Sportiv

Noul design este curat, aerodinamic și îndrăzneț. Este atât elegant, cât și practic. Noile roți sunt acum dotate cu anvelope 265/30 și jante de 19”. În interior vei găsi un habitaclu orientat spre șofer, cu tehnologii noi: de la moduri de condus selectabile, până la aplicația de performanță LogR. Civic Type R te poate antrena pentru a deveni un pilot mai bun.

Unicul Type R

Scaune sport tapițate în roșu, cu sigla Type R pe tetiere. Un nou tablou de bord de 10 inchi, complet digital. Aerul condiționat cu două zone menține toți pasagerii confortabili și sistemul de infotainment de 9” include, Apple CarPlay și Android Auto. Există spațiu suficient pentru patru adulți, iar portbagajul se poate extinde până la 1.212 litri.

Original Honda

Haine și Accesorii Type R

O gamă de îmbrăcăminte și accesorii de marcă autentice, concepute special pentru îți completa stilul Type R.
Contactează dealerul tău Honda pentru comandă.