IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

CR-V
Full Hybrid

De la 37.650 € (TVA inclus)


☉ Propulsat de motor electric - 184 CP*
☉ Consum mixt 7.3 l/100 km*
☉ Self-charging Hybrid


Dobândă de la 1.99% prin Honda Finance**

Propulsat de un motor electric de 184 CP, noul CR-V Hybrid setează un nou standard de eficiență, cu un consum mixt de 7.3 l/100/km*.

 • Putere

  184 CP 

 • Viteză maximă

  180 km/h

 • Consum mixt

  7.3 L/100km

 • Portbagaj

  497 l

Cum funcționează?

ELECTRIC DRIVE

Motorul electric de 184 CP este alimentat exclusiv de bateria litiu-ion, în timp ce motorul pe benzină este oprit. Astfel, mașina rulează 100% electric, oferind o autonomie de până la 2 km. Mai mult, în oraș, mașina poate rula până la 80% din timp pur electric, dat fiind că bateria litiu-ion se reîncarcă foarte rapid în timpul mersului.

HYBRID DRIVE

Motorul pe benzină angrenează generatorul, care transmite energia către motorul electric și către baterie. În modul Hybrid, mașina este propulsată de motorul electric oferind un răspuns imediat al accelerației, necesar în cazul unei depășiri. Bateria se încarcă în timpul mersului de la motorul pe benzină și prin frânare regenerativă.

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează mașina fiind cuplat direct la transmisia mașinii, în timp ce motorul electric și generatorul sunt oprite. Acest mod, engine, intervine atunci când sistemul i-MMD consideră că este mai eficient, de obicei la viteze medii de croazieră, atunci cand motorul pe benzina poate rula la un nivel de turație și sarcină optime.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, motorul electric este angrenat de transmisia masinii producând energie electrică pe care o transmite către baterie. Forța de regenerare poate fi setată pe 4 nivele de intensitate folosind padelele de pe volan rezultând o decelerare mai lentă sau mai abruptă, respectiv recuperează mai puțină sau mai multă energie.

Eficiența Hybrid

Sistemul inovator i-MMD permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

Siguranță deplină

Noul CR-V a primit calificativul maxim, 5 stele, la ultimele teste de siguranță Euro NCAP. În plus, sistemul revolutionar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile în industrie.

Spațiul interior

Când deschideți ușa, sunteți întâmpinat de un interior premium. Odată ajuns înăuntru, veți experimenta spațiul și confortul unic al CR-V. Tot ce veți dori să faceți este să conduceți în liniște și să vă bucurați de drum.

Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

De ce CR-V Hybrid

Dotări standard de top

Interior
Exterior
Tehnologie
Experiență premium
Afișare inteligentă
Elegant și robust
Versatilitate ridicată
Tehnologie unică
Honda Connect
Honda Sensing
1 2
Experiență premium
Interiorul noului CR-V vine cu detalii din piele și materiale de calitate înaltă. Sistemul climatic cu două zone, scaunele frontale încălzite și reglabile electronic în 12 puncte pentru șofer și 4 puncte pentru pasager completează experiența unică la bordul noului CR-V Hybrid.
Afișare inteligentă
Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu fie nevoie să îți iei privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.
1 2
Elegant și robust
Noua siluetă CR-V îți poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică. Farurile distincte și spatele agresiv împreună cu panourile sculptate creează un design care îl diferențiază de alte SUV-uri.
Versatilitate ridicată
Cu o serie de accesorii originale Honda, cum ar fi pragurile laterale sau portbagajul pentru plafon, posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate. Fie că ești în oraș sau pe un drum de țară, noul CR-V este la el acasă oriunde.
1 3
Tehnologie unică
Tehnologia i-MMD oferă o experienţă de condus impresionantă, calmă și eficientă, ce livrează lin puterea optimă prin comutarea automată între trei moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive.
Honda Connect
Sistemul de infotainment Honda CONNECT cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență pe deplin conectată.
Honda Sensing
Noul CR-V Hybrid este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frăneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină cruise control-ul, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbaguri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele.

Variante de echipare
și dotări.

01

Elegance

Hybrid, Hybrid i-MMD - 184 CP

Transmisie

37,650€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Airbag sofer SRS
 • Airbag pasager cu posibilitate de dezactivare
 • Sistem de distributie a fortei de franare (EBD)
 • Asistenta la franarea de urgenta (BA)
 • Sistem de control al stabilitatii si tractiunii (VSA)
 • Sistem de prindere ISO Fix
02

Executive

Hybrid, Hybrid i-MMD - 184 CP

Transmisie

43,150€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Volan încălzit
 • Plafon panoramic cu deschidere
 • Display Head-Up
 • Scaun sofer reglabil electric cu memorie
 • Banchetă spate încălzită
 • Hayon cu actionare electrica (hands-free)

Programează un Test Drive

Noul CR-V Hybrid este mașina pentru tine.
Convinge-te.

Materiale cu informaţii despre CR-V Hybrid.

Descarcă materialele CR-V Hybrid pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CR-V Hybrid?

Ofertă specială showroom

Contactează un dealer

  Oraș
  Dealer
  Model
  Echipare
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  * Motorul electric de 184 CP propulseaza mașina până la 80% din timp la mersul în oraș. Consum conform standardelor WLTP.
  ** Ofertă valabilă pentru mașini noi, doar pentru persoane juridice și persoane fizice autorizate, pentru contractele încheiate până la 31.12.2020.

  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.

  Accesorii CR-V

  Personalizează-ți noul CR-V Hybrid în funcție de stilul tău de viață

  Te-ar putea interesa

  NOUL CR-V

  Cel mai bine vândut SUV din lume
  a fost rafinat, reimaginat și reproiectat.

  Accesorii CR-V

  Personalizează-ți noul CR-V Hybrid în funcție de stilul tău de viață