IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

CR-V

Hybrid

De la 37.650 € (TVA inclus)

Noul hibrid CR-V este dinamic și eficient, iar propulsorul
său avansat setează un nou standard de plăcere a condusului
pe piața mașinilor hibride.

Propulsat de tehnologia hibridă i-MMD, CR-V Hybrid îmbină un motor ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină cu doua motoare electrice, unul propulsor și unul generator, care îi permite să funcționeze în 3 moduri: pe benzină, electric sau hibrid.

 • Putere

  184 CP 

 • Viteză maximă

  180 km/h

 • Consum mixt

  7.3 L/100km

 • Portbagaj

  497 l

Revelația Hybrid

Douăzeci de ani de experiență în dezvoltarea motorizărilor hibride s-au transformat în sistemul de propulsie inteligent al noului CR-V care oferă satisfacție la fiecare drum.

Condus inteligent

Sistemul i-MMD oferă întotdeauna performanță și eficiență maximă asigurându-se că mașina folosește energia în cel mai eficient mod. Aceasta înseamnă că CR-V Hybrid alternează perfect între cele trei moduri de propulsie: Electric Drive, Hybrid Drive sau Engine Drive. Atunci când porniți, mașina rulează în Electric Drive, și în anumite condiții, puteți prelungi manual perioada de funcționare electrică apăsând butonul Mode EV. Dacă doriți o senzație mai dinamică, modul Sport oferă o experiență de conducere mai sportivă.

Eficiența Hybrid

Sistemul inovator i-MMD permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

Siguranță deplină

Noul CR-V a primit calificativul maxim, 5 stele, la ultimele teste de siguranță Euro NCAP. În plus, sistemul revolutionar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile în industrie.

Spațiul interior

Când deschideți ușa, sunteți întâmpinat de un interior premium. Odată ajuns înăuntru, veți experimenta spațiul și confortul unic al CR-V. Tot ce veți dori să faceți este să conduceți în liniște și să vă bucurați de drum.

Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

De ce CR-V Hybrid

Dotări standard de top

Interior
Exterior
Tehnologie
Experiență premium
Afișare inteligentă
Elegant și robust
Versatilitate ridicată
Tehnologie unică
Honda Connect
Honda Sensing
1 2
Experiență premium
Interiorul noului CR-V vine cu detalii din piele și materiale de calitate înaltă. Sistemul climatic cu două zone, scaunele frontale încălzite și reglabile electronic în 12 puncte pentru șofer și 4 puncte pentru pasager completează experiența unică la bordul noului CR-V Hybrid.
Afișare inteligentă
Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu fie nevoie să îți iei privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.
1 2
Elegant și robust
Noua siluetă CR-V îți poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică. Farurile distincte și spatele agresiv împreună cu panourile sculptate creează un design care îl diferențiază de alte SUV-uri.
Versatilitate ridicată
Cu o serie de accesorii originale Honda, cum ar fi pragurile laterale sau portbagajul pentru plafon, posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate. Fie că ești în oraș sau pe un drum de țară, noul CR-V este la el acasă oriunde.
1 3
Tehnologie unică
Tehnologia i-MMD oferă o experienţă de condus impresionantă, calmă și eficientă, ce livrează lin puterea optimă prin comutarea automată între trei moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive.
Honda Connect
Sistemul de infotainment Honda CONNECT cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență pe deplin conectată.
Honda Sensing
Noul CR-V Hybrid este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frăneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină cruise control-ul, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbaguri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele.

Variante de echipare
și dotări.

01

Elegance

Hybrid, Hybrid i-MMD - 184 CP

Transmisie

37,650€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Airbag sofer SRS
 • Airbag pasager cu posibilitate de dezactivare
 • Sistem de distributie a fortei de franare (EBD)
 • Asistenta la franarea de urgenta (BA)
 • Sistem de control al stabilitatii si tractiunii (VSA)
 • Sistem de prindere ISO Fix
02

Lifestyle

Hybrid, Hybrid i-MMD - 184 CP

Transmisie

39,900€ (TVA Inclus)

 • În plus față de Elegance
 • Sistem de avertizare unghi mort (BSI)
 • Sistem avertizare trafic lateral (CTM)
 • Tapițerie din piele
 • Sistem de iluminare în curbă (ACL)
 • Geamuri fumurii spate/ lunetă
 • Bare longitudinale plafon
 • Parbriz degivrat în zona stergătoarelor
03

Executive

Hybrid, Hybrid i-MMD - 184 CP

Transmisie

43,150€ (TVA Inclus)

 • În plus față de Lifestyle
 • Volan încălzit
 • Plafon panoramic cu deschidere
 • Display Head-Up
 • Scaun sofer reglabil electric cu memorie
 • Banchetă spate încălzită
 • Hayon cu actionare electrica (hands-free)

Programează un Test Drive

Noul CR-V Hybrid este mașina pentru tine.
Convinge-te.

Materiale cu informaţii despre CR-V Hybrid.

Descarcă materialele CR-V Hybrid pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CR-V Hybrid?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

Oraș
Dealer
Model
Echipare
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Accesorii CR-V

Personalizează-ți noul CR-V Hybrid în funcție de stilul tău de viață

Te-ar putea interesa

NOUL CR-V

Cel mai bine vândut SUV din lume
a fost rafinat, reimaginat și reproiectat.

Materiale cu informaţii despre CR-V Hybrid.

Accesorii CR-V

Personalizează-ți noul CR-V Hybrid în funcție de stilul tău de viață