IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda Civic

50 de ani de
poveste

Lansat la începutul anilor ‘70, modelul Civic a
transformat Honda într-un producător auto
cu adevărat global

GEN. 11

Înainte de sosirea modelului Civic, Honda era cunoscută pentru motocicletele sale. După lansarea modelului, toată lumea a aflat de mașinile noastre, iar, de atunci, nu ne-am mai uitat înapoi. 11 generații și 27,5 milioane de unități vândute mai târziu, modelul Civic este mai relevant ca niciodată.

50 ani

O călătorie de
cinci decenii
cu Civic

  • 11 generații de îmbunătățiri

  • 27.5 de milioane de autoturisme vândute

  • 50 de ani de poveste

Primul civic

Nu doar o
Honda nouă, ci
o mașină reper

Honda câștigase respect pentru mașinile compacte
inovatoare N360 și N600. Pentru următoarea creație,
inginerii Honda au folosit atuurile clasei N și pentru a
proiecta o mașină reper. La mai puțin de un deceniu de la
prima mașină Honda, s-a născut Civic.

2022

1972

Lansarea modelului în două uși a avut loc în 1972. Primul hatchback din istorie, gata de aventură.

Generația a 11-a completează dinamica, designul și tehnologia legendare Civic cu puterea tehnologiei Honda e:HEV Hybrid.

Civic a impresionat prin aspectul complet nou. Nu era mare, dar nici prea mică, și oferea cumpărătorilor mai multe decât erau obișnuiți pentru mai puțin decât plăteau în mod normal. Nu e de mirare că vestea s-a răspândit așa repede.

Totul a început
în 1972.

11 generații de Civic

Fiecare Civic
a venit cu o
inovație pe
drum

Știați că?

Lemnul sintetic de pe tabloul de bord al modelului Civic original a inspirat panoul de instrumente al Honda e.

Fiecare Civic a venit cu motorul CVCC cu trei cilindri cu lean-burn, care a produs cifre uimitoare în economia de carburant.

Credit imagine: Honda Civic Excellent de Sabung.hamster, unele drepturi rezervate.

Civic cu tracțiune integrală a fost oferit doar pe anumite piețe. Sistemul a fost numit „Realtime”, iar numele continuă și pe Honda CR-V de astăzi.

Credit imagine: Honda Civic de Sabung.hamster, unele drepturi rezervate.

Motoarele VTEC cu sincronizare variabilă a supapelor au văzut modelul Civic producând un nivel de performanță de neegalat.

Credit imagine: Honda Civic Nouva de Sabung.hamster, unele drepturi rezervate.

Varietatea de stiluri de caroserie și opțiuni de motorizare au popularizat a 5-a generație Civic printre tunerii auto.

Credit imagine: Honda Civic Estilo de Sabung.hamster, unele drepturi rezervate.

Combinația dintre motorul VTEC și un stil de caroserie relativ discret a transformat a șasea generație de Civic într-o vedetă de performanță underground.

Modelul Civic Type R a fost mult așteptat de fani, impunându-se ca o mașină de înaltă performanță, extraordinar de captivantă și incredibil de interesantă.

Performanța incredibilă și stilul Civic Type R a strâns adepți din toată lumea. Și astăzi, versiunile rare Mugen sunt la mare căutare.

Ediția Tourer, construită în Marea Britanie, a concurat în Campionatul Britanic de Turisme – și a depășit așteptările, clasându-se printre lideri.

Credit imagine: Honda Civic 1.6 i-DTEC Elegance by M 93, unele drepturi rezervate.

A 10-a generație de Civic se bucură, de asemenea, de succes pe circuitul de curse – în timp ce modelul Type R continuă tradiția de performanță, cu zeci de premii la activ.

Poți fi printre primii care testează noua generație Civic pe șoselele din România? Completează formularul pentru a afla mai multe detalii.

gen. 1

Gen. 1 1972

Originalul. Totul a început aici. Hatchback-ul nu era nici mare, nici prea mic, era echipat cu scaune scoică îmbrăcate într-o tapițerie fabricată din vinil, radio AM/FM, discuri de frână pe față și, opțional, sistem de aer condiționat. Succesul primului Civic i-a inspirat pe inginerii noștri să-și dorească mai mult.

gen. 2

Gen. 2 1979

Originalul a crescut. Publicul și-a dorit mai mult spațiu și simplitate, iar generația a doua nu a dezamăgit. Inovația Honda se vedea și în micile detalii. Când alți producători aveau o cheie diferită pentru portbagaj, ușă și contact, a 2-a generație de Civic avea una pentru toate. Simplu. Civic prinsese încredere.

gen. 3

Gen. 3 1983

Cu un design nou, unghiular, a treia generație Civic a câștigat Mașina Anului în Japonia la lansare. Acesta a fost modelul Civic cu cele mai numeroase funcționalități de până atunci, cu motoare puternice cu 16 supape și un sistem 4WD ingenios.

gen. 4

Gen. 4 1987

Pentru a progresa, uneori trebuie să o iei de la capăt. Exact asta am făcut cu primul motor VTEC pentru a 4-a generație Civic, care a fost o explozie de înaltă performanță, dar eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. Import Tuner Magazine spunea la acea vreme că VTEC a fost „patru litere care au început practic o revoluție a motorului”.

gen. 5

Gen. 5 1991

Modelul Civic din anii ‘90 a venit cu o formă distinctă, mai aerodinamică, și cu un interior modern în plan deschis. Motoarele VTEC nu se mai limitau la performanță: acum propulsau și o versiune eco. La acea vreme, era unul din cele mai eficiente modele în istoria Honda.

gen. 6

Gen. 6 1995

Civic a crescut din nou, de data asta cu un design potrivit pentru familii. A șasea generație oferea un model agil cu trei uși și unul mai practic cu cinci uși și a fost prima echipată cu CD player. Cu un sunet clar și capacitatea de a sări peste piese, a fost un salt uriaș în divertismentul auto.

gen. 7

Gen. 7 2001

Modelul Civic pentru noul mileniu a fost mai încăpător și mai practic ca oricând. Forma sa aerodinamică și design-ul inteligent l-au făcut o mașină compactă cu spațiu interior comparabil cu vehiculele din clasa de mai sus.

gen. 8

Gen. 8 2005

De ce trebuie o mașină să arate ca o mașină? Întreaga lume a fost uimită la dezvăluirea generației a 8-a a modelului Civic. A fost un design venit din viitor, iar liniile sale distinctive întorc capetele și astăzi.

gen. 9

Gen. 9 2011

Pentru a 9-a generație Civic, am păstrat spiritul lui Civic 8 și am adus mai mult rafinament, lux și, cel mai important, siguranță – oferindu-i modelului o versatilitate incredibilă, dar și un rating de 5 stele Euro NCAP.

gen. 10

Gen. 10 2017

Cea de-a 10-a generație Civic a continuat pe structura celor două generații care au precedat-o – în spiritul gândirii inovatoare Honda. Laudele au început să sosească chiar înainte de lansarea sa în 2017 – și nu s-au oprit încă.

gen. 11

Gen. 11 2022

În noua generație Civic, Hybrid devine standardul. Puterea e:HEV Hybrid este ultima evoluție care completează dinamica, designul și tehnologia modelului nostru legendar.

Influența

În aproape
fiecare mașină
Honda

Type R

Din dorința de a face un Civic mai rapid și sportiv s-a născut celebra insignă roșie Honda „H” și, odată cu ea, marca Type R.

NSX

Gândirea inovatoare din spatele primului Civic s-a răspândit mai departe, ajutându-ne să creăm modele ca Honda NSX și succesorul său hibrid.

Accord

În anii ‘70 hatchback-ul original Accord a făcut parte din linia Civic. Un frate mai mare, gata să concureze la alt sector.

CRX

Civic a stat la baza coupe-ului sport CRX. Invidiat în anii 80 și considerat un clasic modern în zilele noastre.

Descoperă puterea
tehnologiilor
Honda.

Siguranța ta este cea mai importantă inovație Honda. Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță vine echipat standard pe noul Civic

Honda Connect

Sistemul de infotainment cu ecran de 9" este ergonomic și ușor de folosit și se integrează rapid cu Android Auto™ sau Apple CarPlay®.

Moduri de condus inteligente

Modurile de condus inteligente disponibile pe noul Civic e:HEV Hybrid se schimbă automat în timpul mersului - oferind performanțe maxime în toate condițiile de mers.

Emisii reduse

Tehnologia avansată hybrid nu doar reduce emisiile de CO2 (sub 110 g/km), dar reduce și costurile de utilizare prin consumul redus de combustibil.

Honda SENSING

Cea mai nouă versiune a sistemului Honda SENSING va face din fiecare călătorie una mai confortabilă și mai sigură.

Proiectat pentru siguranță

Noul Civic a fost proiectat având în minte siguranța, de aceea vine echipat cu 11 airbaguri ce includ airbag central și airbaguri pentru genunchi atât pentru șofer cât și pentru pasagerul din față.

Honda Civic e:HEV

Next Level HYBRID