IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Noul HR-V Hybrid

Echipat cu sistem de propulsie Hybrid e:HEV
În România începând cu 2022

Noua generație a popularului nostru SUV compact HR-V, disponibil pentru prima dată cu un sistem de propulsie e:HEV, oferă mai multă putere și răspuns imediat al accelerației. Noul HR-V oferă o eficiență excepțională, dotări avansate de siguranță și tehnologie inovatoare, toate încorporate într-o formă îndrăzneață și elegantă inspirată de coupé, concepută pentru a spori spațiul interior și confortul cu care ne-a obișnuit.

 

Disponibil în Europa de la sfârșitul anului 2021 și în Romania de la începutul anului 2022, noul HR-V este cel mai recent model din gama Honda care poartă sigla e:HEV (vehicul electric hibrid), în urma actualizării CR-V și a noilor modele Jazz lansate în 2020. Noul HR-V extinde gama electrificată Honda, pe măsură ce marca se îndreaptă către obiectivul său de a electrifica toate modelele sale europene de masă până în 2022.

Imaginea unui SUV Premium

Următoarea generație HR-V e:HEV oferă o imagine distinctă de SUV printr-un design compact inspirat de coupé. Noul model întruchipează filozofia de design minimalistă, curată și modernă a mărcii, văzută în alte modele recente Honda, care urmează concepte cheie de funcționalitate și design.

Designul include o nouă grilă masivă integrată, în timp ce forma caroseriei încorporează o capotă lungă și panouri laterale mai ascuțite, mai verticale, pentru a se asigura că nu există impact asupra spațiului interior. Centrul capotei este coborât și plat, cu linile laterale ce curg spre baza stâlpilor A, proiectând un sentiment de stabilitate și securitate care îmbunătățește în continuare estetica SUV-ului.

Spațiu excepțional, confort și utilitate

Noul HR-V realizează o combinație convingătoare de stil SUV premium și spațiu excepțional datorită ambalării inteligente a componentelor de transmisie hibrid. Drept urmare, HR-V își păstrează spațiul interior de top, oferind confort maxim pentru patru adulți.

La fel ca la exterior, interiorul spațios oferă o senzație de SUV solid, premium, folosind materiale contemporane soft-touch. Estetica minimalistă modernă este evocată de dispunearea orizontală a tabloului de bord, rezultând un interior și un tablou de bord simplificat unde fiecare element este poziționat cu atenție pentru a contribui la senzația de spațiu. Sentimentul unui spațiu aerisit este amplificat de un nou sistem de ventilație care creează o perdea de aer proaspăt lângă și deasupra pasagerilor, ce curge din gurile de aerisire unice în formă de L poziționate în colțurile superioare ale tabloului de bord.

Datorită tehnologiei compacte, integrate a sistemului de propulsie Honda și a rezervorului poziționat central, noul HR-V păstrează scaunele versatile Magic Seats, care oferă posibilitatea de a le rabata pentru o podea perfect plană cât și de a ridica șezutul pentru a transporta obiecte înalte, în funcție de nevoile fiecăruia.

Noul HR-V e:HEV va fi disponibil în Europa la sfârșitul anului 2021 și în România de la începutul anului 2022.