Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Programul Rabla 2021

Descoperă modelele Honda eligibile!Bucură-te de modelele Honda eligibile prin programul RABLA!

Civic 5D

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*

Elegant și sportiv, cu un design contemporan, noul Civic 5D este proiectat pentru dinamică și pasiune. Bucură-te de motorul supraalimentat, pe benzină de 1.5 litri VTEC Turbo și 182CP, disponibil atât cu transmisie manuală, cât și cu transmisie automată.

CR-V Hybrid

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*
Valoare Eco BONUS 3.000 RON* pentru modelele Honda Hybrid

Propulsat de tehnologia hibridă e:HEV, CR-V Hybrid îmbină un motor ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină cu doua motoare electrice, unul propulsor și unul generator, care îi permite să funcționeze în 3 moduri: pe benzină, electric sau hibrid. Un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare.


Noul Jazz

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*
Valoare Eco BONUS 3.000 RON* pentru modelele Honda Hybrid
Valoare Extra Eco BONUS 1.500 RON* pentru emisii CO2 reduse sub 105g/km.

Noul Jazz a sosit cu un sistem hibrid avansat e:HEV și un aspect dinamic și modern. Spațioasă la interior și compactă la exterior, este cu adevărat mașina completă și inteligentă.


Jazz Crosstar

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*
Valoare Eco BONUS 3.000 RON* pentru modelele Honda Hybrid
Valoare Extra Eco BONUS 1.500 RON* pentru emisii CO2 reduse sub 105g/km.

Disponibil cu același sistem hibrid și dotări interioare precum modelul standard, noul Crosstar are o gardă la sol mai ridicată, un design unic al grilei față, șine plafon integrate și tapițerie impermeabilă.

Noua Honda e

Valoare Ecotichet 45.000 RON* pentru modelele electrice
Valoare tichet RABLA 7.500 RON*

Primul nostru model electric proiectat pentru oraș și modul în care trăim astăzi. Confort rafinat și tehnologie de ultimă oră.
Un vis devenit realitate.


Solicită o ofertă

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  *Valoarea tichetului Rabla și oferta devin valabile doar de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, în perioada valabilității campaniei, sub rezerva reinițierii, în anul 2021, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla”), a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 și a acceptării retailerilor autorizați Honda România ca producători validați în program. Valoarea tichetului Rabla aplicabilă este cea stabilită potrivit programului RABLA 2021.