Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Programul Rabla 2021

Descoperă modelele Honda eligibile!Bucură-te de modelele Honda eligibile prin programul RABLA!

Civic 5D

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*

Elegant și sportiv, cu un design contemporan, noul Civic 5D este proiectat pentru dinamică și pasiune. Bucură-te de motorul supraalimentat, pe benzină de 1.5 litri VTEC Turbo și 182CP, disponibil atât cu transmisie manuală, cât și cu transmisie automată.

CR-V Hybrid

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*
Valoare Eco BONUS 3.000 RON* pentru modelele Honda Hybrid

Propulsat de tehnologia hibridă e:HEV, CR-V Hybrid îmbină un motor ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină cu doua motoare electrice, unul propulsor și unul generator, care îi permite să funcționeze în 3 moduri: pe benzină, electric sau hibrid. Un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare.


Noul Jazz

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*
Valoare Eco BONUS 3.000 RON* pentru modelele Honda Hybrid
Valoare Extra Eco BONUS 1.000 RON* pentru emisii CO2 reduse sub 105g/km.

Noul Jazz a sosit cu un sistem hibrid avansat e:HEV și un aspect dinamic și modern. Spațioasă la interior și compactă la exterior, este cu adevărat mașina completă și inteligentă.


Jazz Crosstar

Valoare tichet RABLA 7.500 RON*
Valoare Eco BONUS 3.000 RON* pentru modelele Honda Hybrid
Valoare Extra Eco BONUS 1.500 RON* pentru emisii CO2 reduse sub 105g/km.

Disponibil cu același sistem hibrid și dotări interioare precum modelul standard, noul Crosstar are o gardă la sol mai ridicată, un design unic al grilei față, șine plafon integrate și tapițerie impermeabilă.

Noua Honda e

Valoare Ecotichet 45.000 RON* pentru modelele electrice
Valoare tichet RABLA 7.500 RON*

Primul nostru model electric proiectat pentru oraș și modul în care trăim astăzi. Confort rafinat și tehnologie de ultimă oră.
Un vis devenit realitate.


Noul HR-V Hybrid

Noul HR-V oferă eficiență excepțională, dotări avansate de siguranță și tehnologie inovatoare, toate încorporate într-o formă îndrăzneață și elegantă inspirată de coupé, concepută pentru a spori spațiul interior și confortul.

Solicită o ofertă

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  *Ofertă destinată persoanelor fizice și juridice prin Programul Rabla 2021, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021.