Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Programul RABLA 2020


Bucură-te de modelele Honda eligibile prin programul RABLA 2020!

Civic 5D

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*

Elegant și sportiv, cu un design contemporan, noul Civic 5D este proiectat pentru dinamică și pasiune. Bucură-te de motorul supraalimentat, pe benzină de 1.5 litri VTEC Turbo și 182CP, disponibil atât cu transmisie manuală, cât și cu transmisie automată.

Civic Sedan

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*

Elegant și sportiv, design-ul contemporan al noului Civic este perfect proporționat, cu o combinație unică de linii dramatice și curbe netede ce-l fac ușor de remarcat în trafic. Motorul pe benzină 1.5 i-VTEC TURBO dezvoltă 182 CP, iar interiorul spațios, te înconjoară cu materiale confortabile, plăcute la atingere.

HR-V

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul HR-V îmbină liniile unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce. Fiecare detaliu conferă un aspect elegant, fluid dar robust. Honda HR-V a fost proiectat să fie parte din viața ta.

CR-V Hybrid

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*
Valoare Eco BONUS 2.500 RON* pentru modelele Honda Hybrid

Propulsat de tehnologia hibridă i-MMD, CR-V Hybrid îmbină un motor ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină cu doua motoare electrice, unul propulsor și unul generator, care îi permite să funcționeze în 3 moduri: pe benzină, electric sau hibrid. Un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare.


Noul Jazz

Valoare tichet RABLA 6.500 RON*
Valoare Eco BONUS 2.500 RON* pentru modelele Honda Hybrid
Valoare Extra Eco BONUS 1.000 RON* pentru emisii CO2 reduse sub 105g/km.

Noul Jazz a sosit cu un sistem hibrid avansat e:HEV și un aspect dinamic și modern. Spațioasă la interior și compactă la exterior, este cu adevărat mașina completă și inteligentă.


Solicită o ofertă

Oraș
Dealer
Model
Nume
Email
Telefon
Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.