IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Civic

Type R

Proiectat pentru putere: noul Civic Type R
este mai elegant, mai ușor și mai rapid

Considerată o mașină de curse pentru șoselele publice, este rezultatul a peste 25 de ani de evoluție și expresia supremă a performanței într-o mașină cu punte motoare față.

 • Putere

  329 CP 

 • Viteză maximă

  275 km/h

 • Consum mixt

  8.2 L/100km

 • Portbagaj

  410 l

ADN Sportiv

Noul design este curat, aerodinamic și îndrăzneț. Este atât elegant, cât și sportiv. Noile roți sunt acum dotate cu anvelope 265/30 și jante de 19”. În interior vei găsi un habitaclu gândit pentru șofer, cu tehnologii noi: de la moduri de condus selectabile, până la aplicația de performanță LogR. Civic Type R te poate antrena pentru a deveni un pilot mai bun.

Unicul
Type R

Scaune sport tapițate în roșu, cu sigla Type R pe tetiere. Un nou tablou de bord de 10.2 inch, complet digital. Aerul condiționat cu două zone menține toți pasagerii confortabili și sistemul de infotainment de 9 inch include Apple CarPlay și Android Auto. Există spațiu suficient pentru patru adulți, iar portbagajul se poate extinde până la 1.212 litri.

Performanță la maxim

Inima oricărui Civic se regăsește sub capotă, iar motorul VTEC turbo al noului Type R este absolut uluitor, cu un cuplu masiv de 420 Nm și o putere maximă de 329 CP. Accelerarea prin cele 6 trepte este precisă și plină de satisfacții. De fapt, ți-a luat mai mult să citești ultimele două propoziții decât are nevoie noul Type R pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h – asta înseamnă 5,4 secunde.

De ce Civic Type R

Incredibil de puternic, dar neașteptat de practic

Interior
Exterior
Tehnologie
Habitaclu captivant
Confort sportiv
Inspirat din motorsport
Eleron aerodinamic
Putere personalizată
Honda LogR
1 2
Habitaclu captivant
Cu designul său dinamic, instrumentarul de bord digital de 10,2 inch și sistemul de infotainment Honda CONNECT de 9 inch cu conectivitate pentru smartphone, sporește entuziasmul condusului.
Confort sportiv
Chiar dacă sentimentul de motorsport este puternic, dotările de top şi confortul sunt prezente. Dincolo de scaunele inspirate de curse, ești înconjurat de materiale tactile premium. Centrul de greutate este mai jos, iar poziția de la volan este mai antrenantă.
În plus, o plăcuţă Type R care arată numărul de serie al vehiculului îți garantează unicitatea.
1 2
Inspirat din motorsport
Civic Type R este proiectat pentru a oferi o experiență de condus captivantă, în timp ce se remarcă prin emblema sa unică Type R, evacuarea triplă și o grilă frontală distinctă.
Eleron aerodinamic
Forma musculară a lui Type R este impresionantă și funcțională. Proiectată pentru a optimiza fluxul de aer și pentru a crește forța de apăsare cu un nou eleron, rezultând o manevrabilitate mai clară și stabilitate la viteze ridicate.
1 2
Putere personalizată
Type R are 4 moduri de condus: Comfort, Sport, +R și Individual, ca să ofere noului Civic Type R patru personalități diferite. Modul +R trezește mașina de curse, modifică instrumentarul de bord, setările controlului tracțiunii, răspunsul accelerației, întăreşte direcţia şi amortizoarele adaptive, ca să îți ofere o experienţă de condus mult mai directă.
Honda LogR
LogR este aplicația exclusivă de urmărire a performanței în timp real a noului Type R. Urmărești performanța cu ușurință datorită noului afișaj cu informații multiple, turometrului dedicat și funcției de monitorizare a performanței.

Variante de echipare
și dotări.

01

Type R

2.0 VTEC Turbo - 329 CP

Transmisie

57.450€

Stoc limitat

 • Dotări
 • Afișaj bord digital 10.2 inch
 • Încărcare telefon wireless
 • Evacuare centrală triplă
 • Sistem de control al stabilității și tracțiunii
 • Jante din aliaj 19" culoare negru mat cu anvelope 265/30ZR19
 • Sistem de monitorizare a unghiului mort
 • Cruise Control adaptiv
 • Schimbator de viteze din aluminiu
 • Sistem Rev Match
Arată mai multe

Materiale cu informaţii despre Civic Type R

Descarcă materialele Civic Type R pentru mai multe informații

Urmare a înregistrării unui număr mai mare de comenzi decât cele așteptate din partea clientilor noștri, precum și a întreruperilor continue din lanțul de aprovizionare datorate lipsei componentelor, Honda suspendă temporar plasarea comenzilor pentru modelul Civic Type R.

Haine și Accesorii Type R

O gamă de îmbrăcăminte și accesorii de marcă autentice, concepute special pentru a îți completa stilul Type R.

Te-ar putea interesa

NOUL Civic e:HEV

Next Level Hybrid

Materiale cu informaţii despre Civic Type R.

Haine și Accesorii Type R

O gamă de îmbrăcăminte și accesorii de marcă autentice, concepute special pentru a îți completa stilul Type R.