IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Experiența Honda

Opinia dvs. este foarte importantă!

Bună ziua ,
Vă mulțumim pentru că ați ales Honda - .

Depunem eforturi permanente pentru a ne îmbunătăți serviciile, de aceea vă rugăm să ne oferiți feed-back-ul dumneavoastra cu privire la experiența de achiziție, completând chestionarul de mai jos.

Vă dorim sa vă bucurați de cât mai mulți kilometri însoriți la volanul noii dumneavoastră mașini!

Pe o scară de la 1 la 10, în care 1 = foarte nemulțumit, iar 10 = foarte mulțumit, vă rugăm sa evaluați următoarele aspecte ale experienței dumneavoastra cu Honda.

  Model Honda achizitionat?

  1. În general, cât de mulțumit/ă sunteți de experiența de cumpărare de la dealerul dumneavoastră Honda?


  2. Cât de mulțumit/ă ați fost de aspectul general al dealershipului?


  3. Cât de mulțumit/ă ați fost de personalul dealerului?


  4. Cât de mulțumit/ă ați fost de felul in care v-a fost prezentată mașina?


  5. Cât de mulțumit/ă ați fost de abilitatea personalului de a vă prezenta dotarile și setările mașinii?


  6. Ați beneficiat de Test-Drive?


  7. Cât de mulțumit/ă ați fost de explicațiile primite de la personal cu privire la condițiile de exploatare și întreținere a mașinii?


  8. Cât de mulțumit/ă ați fost de reprezentantul de vânzări care v-a consiliat la achiziție?


  9. Ați fost prezentat/ă membrilor echipei de service?


  10. Cât de mulțumit/ă sunteți de calitatea mașinii în sine?


  11. Pe o scară de la 1 la 10, în care 1 = foarte improbabil și 10 = foarte probabil, cât de probabil este ca în viitor sa cumpărați tot o mașină Honda?


  12. Pe o scară de la 1 la 10, în care 1 = foarte improbabil și 10 = foarte probabil, cât de probabil este să recomandați Honda unui prieten?


  13. Care sunt criteriile care v-au determinat să alegeți Honda?


  14. Doriți să ne faceți o recomandare?

  Echipa Honda Trading Romania va aprecia foarte mult feedback-ul dvs privind interactiunea pe care ati avut-o cu dealerul nostru. Datele personale furnizate prin intermediul chestionarului atasat vor fi procesate si evaluate de Echipa Honda Trading Romania in conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.