IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Noul Type R

Safety Car Oficial WTCR 2020

La startul Cupei FIA World Touring Car, Honda va fi atât în fruntea competiției, cât și a siguranței, cu noul Civic Type R Limited Edition ca Safety Car Oficial al sezonului din 2020.

Dezvăluit în februarie la Milano, la sediul JAS Motorsport, partenerul Honda de tradiție din lumea motorsportului, noul Civic Type R Limited Edition este considerat una dintre cele mai extreme versiuni ale hatchback-ului legendar.

Conceput în tradiția Type R, în spiritul motorsport, noua versiune încorporează același ansamblu de sisteme de siguranţă avansate, prezent ca dotare standard pe toată familia Civic, sisteme care stau la baza notelor maxime obținute la testele Euro NCAP.

Opera artisului belgian Vanuf, elementele de design personalizate de pe caroseria ediției limitate au fost inspirate de filosofia agresivă care stă la baza mașinii de producție și sunt evidențiate de noua culoare “Sunlight Yellow”.

Ediția limitată beneficiază de o serie de dotări menite să optimizeze performanțele de pe circuit: jante ușoare de aliaj BBS de 20”, anvelope Michelin Pilot Sport Cup-2, discuri flotante, amortizoare modificate, cât și o greutate mai redusă cu 47 kg, grație interiorului spate cu mai puține elemente.

Type R Safety Car păstrează puternicul motor 2.0 VTEC Turbo de 320 CP, 6.500 RPM și cuplu de 400 Nm, ce permite atingerea vitezei de 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Sezonul WTCR din 2020 va fi alcătuit din șase runde pe circuite europene, prima cursă fiind la Salzburgring, Austria, din weekendul 12-13 septembrie. Patru Honda Civic Type R vor concura – două din partea ALL-INKL.COM Münnich Motorsport și altele două din partea ALL-INKL.DE Münnich Motorsport.

François Ribeiro, Head of Eurosport Events, promoterul WTCR a declarat: “Honda are o istorie bogată în Cupa FIA World Touring Car și dedicarea sa în categorie demonstrată de-a lungul timului este de neegalat. Suntem încântați să numim Honda drept Official Safety Car Partner al cupei FIA WTCR. Capacitățile în materie de de siguranță și sportivitate, calitățile dinamice, dar și accesibilitatea Type R-ului se potrivesc perfect cu fundamentele care stau la baza filosofiei WTCR.”