IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Honda Civic Type R

Cucerește un nou circuit
MotorPark România

Honda Civic Type R a setat un timp etalon pe primul circuit de viteză auto-moto din România, MotorPark Adâncata. Cel mai bun timp oficial pentru mașinile de serie cu punte motoare față este 1:57.721 și a fost stabilit de pilotul Ovidiu Zaberca la volanul unui Honda Civic Type R, echiparea Ultimate Edition. Cronometrarea s-a realizat cu ajutorul unui transponder omologat pus la dispoziție de către oficialii MotorPark. 

Noua reușită este o completare a recordurilor obținute pe circuite internaționale celebre, cum ar fi cele de la Nürburgring, Silverstone, Estoril, Hongaroring, Magny Cours, Spa Fracochamps și Suzuka.

Echiparea Ultimate Edition completează Type R-ul GT disponibil până acum în România cu jante aliaj Limited Edition 20″ BBS Forged, anvelope Michelin Sport Cup 2 245/30ZR20, priză de aer capotă și aripă centrală eleron din fibră de carbon, embleme hayon Civic & Type R din crom negru fumuriu. De asemenea, în pachet este inclus și setul standard de roți format din jante aliaj Piano Black 20″, cu anvelope Continental 245/30ZR20.

Honda Civic Type R este cea mai puternică mașină de serie cu punte motoare față. Este dotată cu un motor de doi litri, patru cilindri VTEC TURBO, care dezvoltă o putere maximă de 320 CP și un cuplu de 400 Nm. Poate accelera de la 0-100 km/h în 5.8 secunde și poate ajunge la o viteză maximă de 272 km/h (unde condițiile permit acest lucru).

MotorPark România este primul circuit de viteză auto-moto din România, cu o lungime de 4.129 metri, lățime între 11 și 16 metri și o linie dreaptă de 950 metri. Totodată, cele 14 viraje îi conferă un grad sporit de dificultate tehnică.

 

-Sfârșit-