IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Civic 5D e:HEV

Noua generațieHonda a lansat primele imagini ale noului Civic 5D, aflat acum la a 11-a generație.

Civic rămâne un model de bază pentru Honda în Europa, iar ultima generație se bazează pe o moștenire de aproape 50 de ani, oferind în continuare practicabilitate, confort și un design incontestabil distinctiv.

Noul Civic va fi oferit exclusiv cu propulsie hibridă, urmând să devină cel mai recent model care va dispune de sistemul avansat e:HEV (vehicul electric hibrid) și care va contribui la îndeplinirea obiectivului de a avea întreaga gamă de modele de masă, electrificată până în 2022.

Sistemul de propulsie hibrid, apreciat deja pe Jazz, Jazz Crosstar, CR-V, și în curând și pe HR-V,  va oferi noilor proprietari Civic, amestecul perfect de performanță, distracție și eficiență.

De la lansarea sa în 1972, Civic a fost extrem de bine primit de clienții din întreaga lume, vânzând peste 27 de milioane de unități în 170 de țări. Obiectivul noului Civic 5D e:HEV este de a continua acest success.
Noul Civic va ajunge în Europa din toamna anului 2022.