Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Ziua Porților Deschise Autoklass

21-22 iunie
Strada Ștrandului 61A, Ploiești

☉ Livrare din stoc

Ești în căutarea noii tale mașini?
Te așteptăm la Autoklass Ploiești, la Ziua Porților Deschise, între 21-22 iunie, unde poți testa noua gamă Honda. Profită de ofertele speciale!

Înscrie-te la eveniment

  Oraș


  Model
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.

  *Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
  Reduceri comerciale, cu TVA inclus, oferite de Honda Trading Romania SRL, prin rețeaua de dealeri autorizați Honda. Reducerea comercială se aplică la valoarea finală de achiziție comunicată de către dealerii autorizați Honda, potrivit politicii comerciale proprii. Condițiile ofertei sunt aplicabile până la data de 30.06.2024, în limita stocului disponibil:
  ¹ 3.750 €, pentru modelul Honda ZR-V e:HEV, echiparea Sport.
  ² 1.500 €, pentru modelul Honda HR-V e:HEV, echiparea Advance
  ³ 1.500 €, pentru modelul Honda Civic e:HEV, echiparea Sport.
  ⁴ 1.500 €, pentru modelul Honda CR-V e:HEV, echiparea Executive (4x2).