Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Noul e:Ny1

Primul nostru SUV electric.

Exteriorul îndrăzneț și fluid se îmbină cu un sistem de propulsie de ultimă generație și este completat de un interior avansat și sofisticat. e:Ny1 este mașina cu emisii zero pentru noua generație.

Zero emisisi, Aventuri nelimitate.

Puternic

Un motor electric puternic, cu o putere de 204 CP și un cuplu de 310 Nm, cu o autonomie de 412 km într-o singură încărcare.*

Eficient

e:Ny1 combină condusul fără emisii cu performanțe captivante.

Avansat

Infotainment cu ecran de 15,1", compatibil Android Auto și Apple CarPlay.

Rapid

Încărcare până la 80% în aproximativ 45 de minute*.

Puternic

Un motor electric puternic, cu o putere de 204 CP și un cuplu de 310 Nm, cu o autonomie de 412 km într-o singură încărcare.*

Eficient

e:Ny1 combină condusul fără emisii cu performanțe captivante.

Avansat

Infotainment cu ecran de 15,1", compatibil Android Auto și Apple CarPlay.

Rapid

Încărcare până la 80% în aproximativ 45 de minute*.

Un stil de viață fără emisii

Am proiectat acest SUV electric având în minte noua generație. Cu o autonomie de până la 412 km dintr-o singură încărcare și posibilitatea de a reîncărca până la 100 km în doar 11 minute¹, vei fi pregătit să pornești în orice aventură.

Inteligent și elegant

e:Ny1 are un design în stil coupé, cu linii simple și minimalistice, și un panou retractabil în partea frontală care ascunde inteligent portul de încărcare. În partea din spate, vei găsi mânere de uși ascunse și luminile spate care se întind pe toată lățimea mașinii.

Intră în interior și plafonul panoramic din sticlă te face să simți că mediul exterior este mereu alături de tine - indiferent unde călătorești.

Tehnologia ta

La interior, un sistem de infotainment de 15.1" îți oferă acces la Honda CONNECT, informații despre fluxul de energie și încărcare, precum și controlul climatizării. În plus, afișajul de 10.2" destinat șoferului îți prezintă toate informațiile necesare, personalizabile după preferințele tale.

Poți, de asemenea, să îți încarci dispozitivul wireless sau prin porturile USB și să utilizezi Apple CarPlay sau Android Auto pentru a asculta muzica preferată prin cele patru difuzoare.

Siguranță pentru toți

Cu cea mai recentă tehnologie de siguranță Honda SENSING, vei avea acces la caracteristici avansate de siguranță, care folosesc o combinație de radare, senzori și camere pentru a te asista în timpul conducere. În plus, sistemul nostru de cameră multi-vizuală te va ghida atunci când conduci în spații înguste. Și, cu ajutorul sistemului Honda Parking Pilot², poți parca e:Ny1 cu o simplă apăsare de buton.

Rămâi informat

Află printre primii noutăți despre noul e:Ny1!

  Oraș

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.

  ¹ Utilizând un încărcător de 100 kW
  ² Disponibil pe anumite nivele de echipare.