Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Ofertă service
Clear Drive

Ai filtru de polen sau set de lame de ștergător
GRATUIT la operațiunile tale programate de service!*

Călătorește fără griji la volanul mașinii tale Honda!
Descoperă condițiile campaniei!

Eligibilitate

Oferta specială de service

Oferta se referă la toate modelele Honda, indiferent de vechimea acestora, și include valoarea pieselor (fără manoperă) din orice reparație mecanică sau electrică, cu excepția pieselor de caroserie.
Campania se adresează posesorilor de autovehicule Honda, care solicită o operațiune de service la un reparator autorizat Honda, pentru:

 • Inspecție sau verificare gratuită
 • Servicii de reparație
 • Efectuarea reviziei periodice

Eligibilitate

Condiții de participare

În funcție de valoarea pieselor utilizate pentru reparație, ai posibilitatea să primești cu titlu gratuit următoarele piese și montaj:

 • Filtru de polen (la un cost minim de 1.400 lei + TVA)
 • Set de lame ștergător (la un cost minim de 3.500 lei + TVA)

Contactează service-ul tău preferat Honda!

Beneficiază acum de ofertă!

  Oraș

  Dealer

  Nume

  Email

  Telefon

  Mesaj

  *Oferta este valabilă în perioada 11 Mai - 30 Iunie 2023 , în rețeaua de reparatori autorizati Honda selectați. Filtrul de polen este acordat cu titlu gratuit pentru reparații a căror valoare în piese este egală sau mai mare de 1.400 Lei plus TVA. Setul de lame de ștergător este acordat cu titlu gratuit pentru reparații cu o valoare a pieselor egală sau mai mare de 3.500 Lei + TVA. Ofertele se pot cumula. Pentru acordarea ambelor piese (lame ștergător și filtru polen) valoarea pieselor trebuie sa fie de minim 4.900 Lei.

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.