fbpx

IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

MADE
IN JAPAN

Jazz
Crosstar

Self-charging Hybrid

☉ Propulsat de motor electric - 109 CP*
☉ Consum mixt 4.8 l/100 km*

Eligibil Rabla

Propulsat de un motor electric de 109 CP, noul Jazz Crosstar setează un nou standard de eficiență și confort, cu un consum mixt de 4.8 l/100/km*.

 • Putere
  109 cp

 • Viteză
  173 km/h

 • Consum mixt
  4.8 L/100km

 • Portbagaj
  298 l

Cum funcționează tehnologia e:HEV?

ELECTRIC DRIVE

Motorul electric de 109 CP este alimentat exclusiv de bateria litiu-ion, în timp ce motorul pe benzină este oprit. În acest mod, mașina rulează 100% electric. Mai mult, în oraș, mașina poate rula până la 80% din timp pur electric, dat fiind că bateria litiu-ion se reîncarcă foarte rapid în timpul mersului.

HYBRID DRIVE

Motorul pe benzină angrenează generatorul, care transmite energia către motorul electric și către baterie. În modul Hybrid, mașina este propulsată de motorul electric oferind un răspuns imediat al accelerației, necesar în cazul unei depășiri. Bateria se încarcă în timpul mersului de la motorul pe benzină și prin frânare regenerativă.

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează mașina fiind cuplat direct la transmisia mașinii, în timp ce motorul electric și generatorul sunt oprite. Acest mod, engine, intervine atunci când sistemul e:HEV consideră că este mai eficient, de obicei la viteze medii de croazieră, atunci cand motorul pe benzina poate rula la un nivel de turație și sarcină optime.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, motorul electric este angrenat de transmisia masinii producând energie electrică pe care o transmite către baterie. Forța de regenerare poate fi accentuată comutând schimbătorul de viteză din poziția D (drive) în poziția B (brake) rezultând o decelerare abruptă, respectiv recuperarea unei cantități mai mari de energie.

0 km/h
ÎNCĂRCARE
PUTERE

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Jazz-ul stochează energie electrică prin frânare. Nu este nevoie să reîncarci manual.

ELECTRIC DRIVE

Funcționează 100% cu energie electrică lină și silențioasă.

HYBRID DRIVE

Putere continuă asigurată de motorul electric și cel pe benzină care lucrează într-o armonie perfectă.

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează direct mașina și este utilizat la viteze de croazieră susținută.

Beneficiile Honda Hybrid e:HEV

Fără încărcare la priză

Jazz Crosstar este un hibrid self-charging ce nu necesită alimentarea la priză sau planificarea călătoriei în funcție de stațiile de încărcare - generează electricitate în timpul mersului.

Emisii reduse

Tehnologia avansată hybrid nu doar reduce emisiile de CO2, dar reduce și costurile de utilizare prin consumul redus de combustibil.

Consum redus

Honda Jazz Crosstar este un model foarte economic - astfel poți parcurge peste 800 km cu un singur plin (conform consumului mixt WLTP).

Moduri de condus insesizabile

Modurile de condus inteligente disponibile pe Jazz Crosstar se schimbă automat în timpul mersului - oferind performanțe maxime în toate conditiile de mers.

Fără încărcare la priză

Jazz Crosstar este un hibrid self-charging ce nu necesită alimentarea la priză sau planificarea călătoriei în funcție de stațiile de încărcare - generează electricitate în timpul mersului.

Emisii reduse

Tehnologia avansată hybrid nu doar reduce emisiile de CO2, dar reduce și costurile de utilizare prin consumul redus de combustibil.

Consum redus

Honda Jazz Crosstar este un model foarte economic - astfel poți parcurge peste 800 km cu un singur plin (conform consumului mixt WLTP).

Moduri de condus insesizabile

Modurile de condus inteligente disponibile pe Jazz Crosstar se schimbă automat în timpul mersului - oferind performanțe maxime în toate conditiile de mers.

Jazz CROSSTAR

Dezvoltat având în minte stiluri de viață dinamice și active, Jazz CROSSTAR oferă un stil robust, muscular, cu o grilă distinctivă, bare de plafon integrate elegant și o gardă la sol mărită cu 1.6 cm față de modelul standard pentru un acces mai ușor și o vizibilitate mai bună asupra drumului.

Conectivitate

Conectat la lumea ta

Noul Jazz se conectează perfect la lumea ta cu cea mai recentă tehnologie de infotainment, Honda Connect, ce dispune de un ecran tactil de 9 ” cu interfață familiară, compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.

 • Display touchscreen 9"
 • APPLE CarPlay® - Wireless
 • ANDROID AUTO™
 • Bluetooth Hands Free

Siguranță deplină

Noul sistem Honda SENSING

Încorporând cea mai nouă suită de tehnologii avansate de asistență a șoferului, Honda SENSING, noul Jazz te va păstra pe tine și pasagerii tăi în siguranță deplină.

 • Sistem de prevenire a coliziunilor
 • Menținerea benzii de circulație
 • Recunoașterea semnelor de circulație
 • Cruise Control Adaptiv
 • Limitator inteligent de viteză
 • Low Speed Following

Menține distanța dintre tine şi autovehiculul din faţă prin reglări automate ale vitezei.

Corecții subtile și automate ale direcției de deplasare pentru a menține mașina pe mijlocul benzii.

Schimbă banda în siguranță cu avertismente sonore și vizuale automate care te alertează când un vehicul se află în zona de unghi mort.

5+5 ANI FĂRĂ LIMITĂ KM

Garanție Extinsă Sistem Hibrid

Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid de 5 ani și 100.000 km. Garanția Extinsă Sistem Hibrid extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri (total 10 ani), conform condițiilor de garanție.

FAQ mașini electrice

Ne așteaptă un viitor interesant cu multe întrebări. Aici, sperăm că vei găsi unele dintre răspunsuri.

Glosar mașini electrice

Am alcătuit un glosar de termeni care se referă în mod specific la vehiculele electrice și la unele vehicule hibride.

Variante de echipare
și dotări.

01

Jazz Crosstar e:HEV

e:HEV Hybrid - 109 CP

Transmisie

27.250€ (TVA Inclus)*

 • Dotări
 • Sistem Smart Entry & Start
 • Senzori parcare față/spate
 • Cameră video pentru mers înapoi
 • Honda Connect 9" cu navigatie Garmin
 • Android Auto™ și Apple Carplay wireless®
 • Sistem menținere bandă de circulație (LKAS)
 • Cruise Control adaptiv (ACC)

Materiale cu informaţii despre Noul Jazz

Descarcă materialele Noul Jazz pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI NOUL JAZZ CROSSTAR?

Solicită o ofertă

Contactează un dealer


  Oraș


  Dealer


  Model


  Echipare


  Nume


  Email


  Telefon


  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal


  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal


  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  *Motorul electric de 109 CP propulsează mașina până la 80% din timp la mersul în oraș. Consum conform standardelor WLTP.
  Ofertă destinată persoanelor fizice sau juridice prin Programul Rabla 2022, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 și a acceptării retailerilor autorizați Honda Trading România ca producători validați în program. Prețurile afișate includ valoarea în euro (la curs 5 RON/EUR) a primelor de casare și a Eco Bonusurilor Rabla pentru fiecare model. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
  Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.

  Honda SENSING

  Descoperă tehnologiile de siguranță activă disponibile pe Noul Jazz!

  Te-ar putea interesa

  CR-V HYBRID

  CR-V Hybrid îmbină un motor
  ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină i-VTEC
  cu doua motoare electrice de mare putere.

  Honda SENSING

  Descoperă tehnologiile de siguranță activă disponibile pe Noul Jazz!