Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

Noul Civic Type-R

de la 39.522 € (tva inclus)
CRYSTAL BLACK PEARL
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

*Oferta pentru vânzarea vehiculelor prin programul Rabla se aplică de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva acceptării dealerilor Honda în program și a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019.

Noul Civic Type-R
Sumar
Racing spirit
Honda Civic Type R duce condusul sportiv la extrem. Automobilul a fost proiectat pentru performanță și Civic Type R beneficiază de tehnologie inspirată din motorsport. Printre elementele preluate se numără prizele de aer pentru răcirea frânelor, eleron aerodinamic, capota fabricată din aluminiu, ventilată și evacuare centrala tripla.
Interiorul atrage cu sine pofta de aventură
Interiorul noului Honda Civic Type R pune confortul șoferului și al pasagerilor pe primul plan. Scaunele sunt inspirate din lumea curselor, iar materialele tactile premium fac diferența. Interiorul care atrage cu sine pofta de aventură dispune de tot ce este necesar unui temerar: cadrane de bord clare și ușor de citit, schimbator de viteze din aluminiu și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7" si navigatie Garmin integrata (compatibilitate Apple Car Play si Android Auto).
Călătoria ideală cu Honda Civic Type R se desfășoara în deplină siguranță
Inginerii Honda acordă o atenție sporită sistemelor care protejează pasagerii. Tocmai de aceea, Civic Type R vine cu o multitudine de tehnologii de siguranță, din care face parte ultima generatie Honda SENSING ce include, printre altele, sistem de avertizare a coliziunilor frontale (Collision Mitigation Braking System), sistem de asistare a menținerii benzii de circulație (Lane Keeping Assist System) și recunoașterea semnelor de circulație (Traffic Sign Recognition).
Noul Civic Type-R
Design, tehnologie şi siguranţă
Noul Civic Type-R
Prețuri și specificații
GT 2.0 VTEC TURBO
benzină
320 cp
de la 39.522 € (tva inclus)