Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

Jazz

de la 15.150 € (tva inclus)
Crystal Black Pearl
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

*Oferta pentru vânzarea vehiculelor prin programul Rabla se aplică de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva acceptării dealerilor Honda în program și a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019.

Jazz
Sumar
Să fie muzică, să fie Jazz!
Honda Jazz nu este doar o mașină de oraș, ci un automobil menit “să-l salveze” pe șofer din orice ambuteiaj. Aceasta se adaptează nevoilor conducătorului auto, iar motorul 1.3 i-VTEC care produce 102 cai putere este ideal pentru o mașină de clasă mică. Consumul mixt este de 5 litri/100 de kilometri, ceea ce îl transformă pe „muzicalul” Jazz într-un partener de drum deloc costisitor, fie că este vorba despre drumuri făcute în oraș sau în afara acestuia.
Mic la exterior, mare la interior
Honda Jazz oferă suficient spațiu chiar și pentru cei mai înalți dintre pasageri. Totodată, Jazz beneficiază de sistemul Magis Seats, care permite rabatarea facilă și versatilă a banchetei din spate. La fel de bine structurate sunt și spațiile de depozitare pentru ca pasagerii să aibă parte de o călătorie aerisită. Dimensiunile lui Jazz vorbesc de la sine: o lungime de 3.995 mm, o lățime de 1.694 mm și o înălţime de 1.550 mm.
Sigură, prea sigură pe ea
Și la capitolul siguranță, Honda Jazz are numai bile albe. La testele de siguranță EuroNCAP, Jazz a oferit adulților un grad de protecție de 93% în caz de impact, iar pentru protecția copiilor Jazz a obținut 41,9 puncte, echivalentul unui grad de protecție de 85%. Pietonii au un grad de protecție de 73%, iar per total Honda Jazz se mândrește cu 5 stele din 5 posibile. Mai mult, sistemul City-Brake Active monitorizează distanța dintre Jazz și mașina din fața sa și poate aplica automat frânarea de urgență, dacă viteza de deplasare nu este mai mare de 32 de km/h.
Jazz
Design, tehnologie şi siguranţă
Jazz
Prețuri și specificații