Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

CR-V 1.6 AT Executive

de la 34,990 € (tva inclus)
Crystal Black Pearl
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

*Oferta pentru vânzarea vehiculelor prin programul Rabla se aplică de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva acceptării dealerilor Honda în program și a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019.

CR-V 1.6 AT Executive
Sumar
Cutie automată cu 9 trepte
Unul dintre punctele forte ale Honda CR-V este cutia de viteză automată cu 9 rapoarte, cea mai avansată din segmentul său, care funcționează excelent împreună cu dieselul biturbo de 160 CP. Progresia de la o treaptă la alta este rapidă, iar confortul se păstrează la cote ridicate. Treptele scurte ajută la o dinamică corectă pentru SUV-ul cu cele mai bune cifre de vânzări în Statele Unite în ultimii 20 de ani. Cutia este dinamică în treptele inferioare, iar modul Sport face ca mașina să aibă o eficiență sporită în rapoartele superioare. Totdată, futurista cutie dispune de un mod manual care se adresează șoferilor ce doresc să dețină în totalitate controlul.
Cifre și consum
Motor inovator 1.6 i-DTEC bi-turbo , disponibil pe modelul Honda CR-V cu tractiune integrală, produce o putere de 160 CP, 350/Nm cuplu. Deși puternic și pregătit pentru orice tip de traseu, modelul CR-V 4x4 cu motorul de 160 de CP are un consum mixt de 5.1l/100km. Dacă alegerea este motorul de 2,0 litri benzină i-VTEC, acesta este capabil să ofere 155 CP la 6,500 rpm și are un consum mixt de 7,4 litri/100 de km.
Spațiu mare
Unul dintre cele mai mari spații la picioare pe locurile din spate în segmentul SUV-urilor compacte se găsește la Honda CR-V. Atât șoferul cât și pasagerii se pot bucura de un confort sporit mai ales când vine vorba despre călătoriile lungi. Honda CR-V are o lungime de 4605 mm, o lățime de 1820 mm și o înălțime de 1685 mm. Totodată, portbagajul are o capacitate de 589 de litri, fiind unul dintre cele mai mari din clasa sa.
Tehnologie avansată
Executive, echiparea premium a Honda CR-V, facilitează misiunea șoferului și a pasagerilor. Plafonul panoramic, haionul cu actionare electrică, farurile xenon, sistem smart entry&start, camera pentru mers în marșarier, sistemul audio premium, sistemul de climatizare automată pe 2 zone sau scaunul pentru șofer reglabil pe 8 direcții cu memorie fac din Honda CR-V cel mai bun partener de trafic.
CR-V 1.6 AT Executive
Design, tehnologie şi siguranţă
CR-V 1.6 AT Executive
Prețuri și specificații
CR-V 1.6 Executive AT (4WD)
Motorina
160 cp
de la 34.990 € (tva inclus)