IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

*Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

CR-V
Hybrid


☉ Full Hybrid
☉ Sisteme Avansate de Siguranță
☉ Garanție Extinsă Sistem Hibrid

 • badge
Eligibil RABLA

Propulsat de un motor electric de 184 CP, noul CR-V Hybrid setează un nou standard de eficiență, cu un consum mixt de 6.6 l/100/km**.

 • Putere

  184 CP 

 • Viteză maximă

  180 km/h

 • Consum mixt

  6.6 L/100km

 • Portbagaj

  497 l

Cum funcționează Honda Hybrid e:HEV?

image

ELECTRIC DRIVE

Motorul electric de 184 CP este alimentat exclusiv de bateria litiu-ion, în timp ce motorul pe benzină este oprit. În acest mod, mașina rulează 100% electric. Mai mult, în oraș, mașina poate rula până la 80% din timp pur electric, dat fiind că bateria litiu-ion se reîncarcă foarte rapid în timpul mersului.

image

HYBRID DRIVE

Motorul pe benzină angrenează generatorul, care transmite energia către motorul electric și către baterie. În modul Hybrid, mașina este propulsată de motorul electric oferind un răspuns imediat al accelerației, necesar în cazul unei depășiri. Bateria se încarcă în timpul mersului de la motorul pe benzină și prin frânare regenerativă.

image

ENGINE DRIVE

Motorul pe benzină propulsează mașina fiind cuplat direct la transmisia mașinii, în timp ce motorul electric și generatorul sunt oprite. Acest mod, Engine, intervine atunci când sistemul e:HEV consideră că este mai eficient, de obicei la viteze medii de croazieră, atunci când motorul pe benzină poate rula la un nivel de turație și sarcină optime.

image

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, motorul electric este angrenat de transmisia masinii producând energie electrică pe care o transmite către baterie. Forța de regenerare poate fi setată pe 4 nivele de intensitate folosind padelele de pe volan rezultând o decelerare mai lentă sau mai abruptă, respectiv recuperează mai puțină sau mai multă energie.

Modurile de condus inteligente

 • ELECTRIC
 • HYBRID
 • ENGINE
 • FRÂNARE

Modul electric oferă un răspuns instant și lin, utilizând energia stocată în baterie pentru a alimenta motorul electric.

Putere continuă asigurată de motorul electric și cel pe benzină care lucrează într-o armonie perfectă.

Motorul pe benzină propulsează direct mașina și este utilizat la viteze de croazieră susținută.

Frânarea regenerativă folosește energia generată de motorul electric la frânare pentru a reîncărca bateria.

Beneficiile Honda Hybrid e:HEV

image

Fără încărcare la priză

CR-V este un hibrid self-charging ce nu necesită alimentarea la priză sau planificarea călătoriei în funcție de stațiile de încărcare - generează electricitate în timpul mersului.

image

Emisii reduse

Tehnologia avansată hybrid nu doar reduce emisiile de CO2, dar reduce și costurile de utilizare prin consumul redus de combustibil.

image

Consum redus

Honda CR-V Hybrid este un SUV foarte economic - astfel poți parcurge peste 850 km cu un singur plin (conform consumului mixt WLTP).

image

Moduri de condus insesizabile

Modurile de condus inteligente disponibile pe CR-V Hybrid se schimbă automat în timpul mersului - oferind performanțe maxime în toate conditiile de mers.

image

Fără încărcare la priză

CR-V este un hibrid self-charging ce nu necesită alimentarea la priză sau planificarea călătoriei în funcție de stațiile de încărcare - generează electricitate în timpul mersului.

image

Emisii reduse

Tehnologia avansată hybrid nu doar reduce emisiile de CO2, dar reduce și costurile de utilizare prin consumul redus de combustibil.

image

Consum redus

Honda CR-V Hybrid este un SUV foarte economic - astfel poți parcurge peste 850 km cu un singur plin (conform consumului mixt WLTP).

image

Moduri de condus insesizabile

Modurile de condus inteligente disponibile pe CR-V Hybrid se schimbă automat în timpul mersului - oferind performanțe maxime în toate conditiile de mers.

Eficiența Hybrid

Sistemul inovator e:HEV permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

Siguranță deplină

Noul CR-V a primit calificativul maxim, 5 stele, la ultimele teste de siguranță Euro NCAP. În plus, sistemul revolutionar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile în industrie.

Spațiul interior

Când deschideți ușa, sunteți întâmpinat de un interior premium. Odată ajuns înăuntru, veți experimenta spațiul și confortul unic al CR-V. Tot ce veți dori să faceți este să conduceți în liniște și să vă bucurați de drum.

Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

5+5 ANI FĂRĂ LIMITĂ KM

Garanție Extinsă Sistem Hibrid

Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid de 5 ani și 100.000 km. Garanția Extinsă Sistem Hibrid extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri (total 10 ani), conform condițiilor de garanție.

De ce CR-V e:HEV

Dotări standard de top

Interior
Exterior
Tehnologie
Experiență premium
Afișare inteligentă
Elegant și robust
Versatilitate ridicată
Tehnologie unică
Honda Connect
Honda Sensing
1 2
Experiență premium
Interiorul noului CR-V vine cu detalii din piele și materiale de calitate înaltă. Sistemul climatic cu două zone, scaunele frontale încălzite și reglabile electronic în 12 puncte pentru șofer și 4 puncte pentru pasager completează experiența unică la bordul noului CR-V Hybrid.
Afișare inteligentă
Noul sistem de afișare Head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu fie nevoie să îți iei privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi-Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan.
1 2
Elegant și robust
Noua siluetă CR-V îți poate părea familiară, dar designul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică. Farurile distincte și spatele agresiv împreună cu panourile sculptate creează un design care îl diferențiază de alte SUV-uri.
Versatilitate ridicată
Cu o serie de accesorii originale Honda, cum ar fi pragurile laterale sau portbagajul pentru plafon, posibilitățile de personalizare sunt aproape nelimitate. Fie că ești în oraș sau pe un drum de țară, noul CR-V este la el acasă oriunde.
1 3
Tehnologie unică
Tehnologia e:HEV oferă o experienţă de condus impresionantă, calmă și eficientă, ce livrează lin puterea optimă prin comutarea automată între trei moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive.
Honda Connect
Sistemul de infotainment Honda CONNECT cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul dumneavoastră inteligent, astfel încât să puteţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență pe deplin conectată.
Honda Sensing
Noul CR-V Hybrid este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile, capabil să frăneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii și carosabilului, și să mențină cruise control-ul, chiar și în condiții de oraș. În plus, tot standard sunt cele șase airbaguri, tetiere active, control al tracțiunii și stabilității, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgență și multe altele.

Variante de echipare
și dotări.

01

Elegance (4x2)

e:HEV Hybrid - 184 CP

Transmisie

40,500€ (TVA Inclus)*

 • Dotări
 • Sistem Smart Entry and Start
 • Sistem menținere bandă circulație (LKAS)
 • Apple Car Play si Android Auto
 • Lumini full LED
 • Cameră video pentru mers înapoi
 • Volan îmbrăcat în piele
 • Geamuri fumurii spate/ lunetă
 • Scaune față încălzite
02

Executive (4x4)

e:HEV Hybrid - 184 CP

Transmisie

47,150€ (TVA Inclus)*

 • Dotări
 • Sistem Smart Entry and Start
 • Sistem menținere bandă circulație (LKAS)
 • Volan încălzit
 • Plafon panoramic cu deschidere
 • Display Head-Up
 • Scaun sofer reglabil electric cu memorie
 • Banchetă spate încălzită
 • Hayon cu actionare electrica (hands-free)

Programează un Test Drive

Noul CR-V Hybrid este mașina pentru tine.
Convinge-te.

Materiale cu informaţii despre CR-V Hybrid.

Descarcă materialele CR-V Hybrid pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CR-V Hybrid?

Ofertă specială showroom

Contactează un dealer

  Oraș

  Dealer

  Model

  Echipare

  Nume

  Email

  Telefon

  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal dacă nu vă exprimați mai jos consimțământul pentru a primi și alte informații și comunicări din partea noastră

  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră pentru a vă putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Va rugăm să consultați Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele dumneavoastră, drepturile de care vă bucurați și modalitatea de exercitare a acestora.

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.


  Sunt de acord să primesc comunicări de marketing prin e-mail conform Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, disponibile aici.

  Prețul afișat este un preț recomandat, nu constituie o ofertă de preț și nu reprezintă prețul efectiv de vânzare. Prețurile efective de vânzare pot fi diferite de prețurile afișate mai sus. Vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Honda pentru a primi o ofertă personalizată de preț.
  *Echiparea Honda CR-V e:HEV eligibilă prin Programul Rabla 2023 este Elegance (4x2). Ofertă destinată persoanelor fizice sau juridice prin Programul Rabla 2023, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 și a acceptării retailerilor autorizați Honda Trading România ca producători validați în program. Prețurile afișate includ valoarea în euro (la curs 5 LEI/EUR) a primelor de casare și a Eco Bonusurilor Rabla pentru fiecare model. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Reducere comercială suplimentară oferită de Honda Trading Romania SRL, prin rețeaua de dealeri autorizați Honda, în valoare de 3.750 € TVA inclus pentru echiparea Elegance, respectiv 3.500 € TVA inclus pentru echiparea Executive, an de fabricație 2022 și 3.000 Euro € pentru echiparea Executive, an de fabricație 2023.
  Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare și nu reprezintă informații contractuale.
  Echiparea Honda CR-V e:HEV eligibilă prin Programul Rabla 2023 este Elegance (4x2).
  ** Motorul electric de 184 CP propulsează mașina până la 80% din timp la mersul în oraș. Consum conform standardelor WLTP.

  Accesorii CR-V

  Personalizează-ți noul CR-V Hybrid în funcție de stilul tău de viață

  Te-ar putea interesa

  Noul HR-V e:HEV

  Noul stil CROSSOVER Hybrid

  Accesorii CR-V

  Personalizează-ți noul CR-V Hybrid în funcție de stilul tău de viață