Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

Civic Sedan

de la 23,300 € (tva inclus)
COSMIC BLUE METALLIC
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

*Oferta pentru vânzarea vehiculelor prin programul Rabla se aplică de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva acceptării dealerilor Honda în program și a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019.

Civic Sedan
Sumar
Exterior + interior = Love
Cu un ADN sportiv și cu un design modern, cea de-a 10a generație Honda Civic se adresează atât călătoriilor urbane, cât și celor extra-urbane. Liniile exterioare o transformă pe Civic Sedan într-un sedan care se face remarcat în trafic. Interiorul noului Civic Sedan este realizat din materiale de calitate superioară și totul este proiectat astfel încât comenzile să fie intuitive și poziționate la îndemâna conducătorului auto. Confortul automobilului este sporit, iar șoferul se poate bucura de un ecran configurabil în locul ceasurilor analogice.
Economul Civic
Versiunea 1.5 V-TEC Turbo a Honda Civic Sedan are un consum de 5.8 litri/100 km în regim mediu mixt. Automobilul face față condusului sportiv, iar cei 182 de CP își fac treaba atunci când șoferul o cere. Motorul este lipsit de zgomot, ceea ce face din Honda Civic Sedan o mașină extrem de prietenoasă și silențioasă.
Siguranță în standard? Honda Sensing
În versiunea standard, Civic Sedan pune la dispoziția doritorilor sistemul Honda Sensing, care reprezintă una dintre cele mai avansate suite de tehnologii pentru siguranță, proiectată pentru a-i proteja atât pe pasageri, cât și pe conducătorul auto. Una dintre noutăți este Road Departure Mitigation (RDM), o tehnologie ce utilizează o cameră montată între oglinda retrovizoare și parbriz pentru a detecta marcajele benzilor de pe șosea. Dacă șoferii se apropie prea mult de benzi fără ca semnalizarea să fie activată, volanul va vibra pentru a-l atenționa pe șofer că iese de pe traseu.
Civic Sedan
Design, tehnologie şi siguranţă
Civic Sedan
Prețuri și specificații