IMPORTANT! Campanie de rechemare Airbag.

Easy Buy
Test Drive
Caută un dealer
Service
Comparator

Civic

Sedan

De la 23.300 €

Puterea, manevrabilitatea și tehnologia inovatoare
sunt cuprinse în stilul elegant al noului Civic Sedan.

Cu un ADN sportiv și cu un design modern, cea de-a 10-a generație Honda Civic se adresează atât călătoriilor urbane, cât și celor extra-urbane. Liniile exterioare transformă Noul Civic într-un sedan ușor de remarcat în trafic, care oferă un spațiul interior confortabil și încăpător.

 • Putere

  182 CP 

 • Viteză maximă

  210 km/h

 • Consum mixt

  5.9 L/100km

 • Portbagaj

  519 l

Design

Elegant și sportiv, designul noului Civic surprinde printr-o combinație unică de curbe netede, ce curg lin de la capotă, până la portbagajul ușor lăsat, atrăgător.

Ergonomie

Habitaclul spaţios al noului Civic îi va înconjura pe pasageri într-un mod confortabil şi calitativ cu suprafeţe tactile, scaune conturate cu susţinere şi un panou de bord larg şi cuprinzător.

Performanță

Motorul pe benzină 1.5 i-VTEC TURBO dezvoltă 182 CP, o cantitate impresionantă de putere rafinată, şi un cuplu de 240 Nm. În plus, acesta este dotat cu tehnologia inovatoare Earth Dreams pentru optimizarea performanțelor și a eficienței.

De ce Civic Sedan

Dacă spațiul nu te convinge, dotările o vor face

Interior
Exterior
Tehnologie
Confort și control
Spațiu și versatilitate
Design agresiv
Elemente de stil unice
Honda Connect
Honda Sensing
Cameră video retrovizoare
1 2
Confort și control
Din prima secundă vei simți materiale plăcute la atingere şi detaliile premium. Design-ul este simplu și intuitiv și vizibilitatea este mai mare față de modelele anterioare. Tabloul de bord ergonomic vine cu o suită de tehnologii noi, iar scaunele sunt conturate pentru suport.
Spațiu și versatilitate
Portbagajul încăpător de 519 litri al noului Civic Sedan oferă tot spațiul de care tu și pasagerii tăi aveți nevoie, cu posibilitate de extindere prin plierea banchetei din spate.
1 2
Design agresiv
Noul Civic Sedan este altfel. Incontestabil distinctiv, elegant și sportiv, design-ul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Toate acestea transformă noul Civic într-un sedan care se face remarcat în trafic.
Elemente de stil unice
Detaliile de design cum sunt noile faruri cu LED și grila distinctă, oferă noului Civic Sedan un stil unic și atletic, iar noile modele de jante se potrivesc perfect cu imaginea de ansamblu.
1 3
Honda Connect
Honda Connect te ţine la curent cu toate lucrurile care te pasionează, muzica preferată şi prietenii pe ecranul tactil de 7”. Este compatibil Apple Car Play & Android Auto și transformă condusul într-o experiență deplin conectată.
Honda Sensing
Honda Sensing® este suita noastră exclusivă de tehnologii de siguranță și de asistență pentru șofer, proiectată să te avertizeze asupra micilor lucruri pe care le poți pierde din vedere. Standard pe noul Civic Sedan, sistemul vine cu asistență la părăsirea carosabilului și schimbarea benzii, cruise control adaptiv și frânare automată pentru atenuarea coliziunilor.
Cameră video retrovizoare
Află exact ce se află în spatele tău. Camera video retrovizoare vine ca dotare standard pe noul Civic Sedan și îți oferă 3 unghiuri de vizualizare în spatele mașinii: normal, wide și vertical.

Variante de echipare
și dotări.

01

Elegance

Benzină, 1.5 VTEC Turbo - 182 CP

Transmisie
 • Manuală

23,300€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Cruise Control Adaptiv inteligent
 • Sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS)
 • Sistem menținere bandă circulație (LKAS)
 • Apple Car Play & Android Auto
 • Cameră video pentru mers înapoi
 • Senzori de parcare (față/ spate)
 • Scaune față încălzite
01

Elegance

Benzină, 1.5 VTEC Turbo - 182 CP

Transmisie
 • Automată

25.200€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Cruise Control Adaptiv inteligent
 • Sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS)
 • Sistem menținere bandă circulație (LKAS)
 • Apple Car Play & Android Auto
 • Cameră video pentru mers înapoi
 • Senzori de parcare (față/ spate)
 • Scaune față încălzite

Programează un Test Drive

Convinge-te că Honda Civic Sedan este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre Civic 5D

Descarcă materialele Civic 5D pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CIVIC SEDAN?

Ofertă specială showroom

Contactează un dealer

  Oraș
  Dealer
  Model
  Echipare
  Nume
  Email
  Telefon
  Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Valoarea tichetului Rabla și oferta devin valabile doar de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, în perioada valabilității campaniei, sub rezerva reinițierii, în anul 2021, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (“programul Rabla”), a îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 și a acceptării retailerilor autorizați Honda România ca producători validați în program. Valoarea tichetului Rabla aplicabilă este cea stabilită potrivit programului RABLA 2021.

  Accesorii Sedan

  Beneficiezi de prețuri speciale la accesoriile originale Honda

  Te-ar putea interesa

  NOUL Civic 5D

  Noua ediție a hatchback-ului nostru legendar
  este mai avansată ca niciodată

  Materiale cu informaţii despre Civic Sedan.

  Accesorii Sedan

  Beneficiezi de prețuri speciale la accesoriile originale Honda