Important Campanie de rechemare Airbag. Află detalii!

Noul Civic 5D

de la 20.000 € (tva inclus)
BRILLIANT SPORTY BLUE METALLIC
Completează formularul pentru a fi contactat

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Noul Civic 5D
Sumar
Plăcerea condusului
Honda Civic 5D este la fel de nonconformistă la interior pe cât o arată și exteriorul. Bordul dispune de mai multe ecrane îndreptate către șofer asemeni unei mașini de pe circuit. La căderea nopții, interiorul automobilului pare o adevărată metropolă luminată. A 10-a generație a Civic dispune de o multitudine de sisteme de asistență a condusului: avertizare pentru mașinile din unghiul mort, sisteme de avertizare pentru o potențială coliziune frontală sau funcția de frânare automată în cazul în care șoferul nu intervine.
Civic 5D, design distinctiv, contemporan
Incontestabil distinctiv, inconfundabil elegat și sportiv, desingnul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Honda Civic 5D este un vehicul proiectat să atragă atenția și, esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune.
Cele mai puternice motorizări din gama sa
Când vine vorba despre Honda Civic 5D, motorizările celor două versiuni pe benzină sunt cele mai puternice din “plaja” lor. Astfel, la motorizarea 1.0l motorul dezvoltă 129 de CP, iar la cea de 1,5l motorul produce 182 de CP. Totodată, Honda Civic 5D nu pierde puncte la capitolul economie, fiind unul dintre cel mai eficiente automobile din acest punct de vedere din gama sa.
Noul Civic 5D
Design, tehnologie şi siguranţă
Noul Civic 5D
Prețuri și specificații